Lowlands

3FM Presents: Lowlands For Life

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Lowlands For Life
3FM geeft deze week één mazzelaar een kaartje voor Lowlands... FOR LIFE! Volg de kandidaten op de 3FM site en op hun profiel pagina's. Tijd voor de finale!
In plaats van maanden sparen, ploeteren in de spoelkeuken van de plaatselijke pizzeria of drie kantenwijken tegelijk bijhouden, kunnen de kandidaten voor Lowlands For Life zich deze week verzekeren van een gratis Lowlands kaartje voor de rest van hun leven.

Selectie door vakjury

Na een strenge selectieperiode waarbij bezoekers van 3FM.nl zich konden aanmelden als kandidaat, werd er op zaterdag 18 juli door een vakjury een groep samengesteld van 7 kandidaten. Zij haalden alles uit de kast om de jury te overtuigen van hun Lowlandswaardigheid. Wat?

>> Modderglijden, huwelijksaanzoek, gedichten en meer

Zondag, rustdag

Na een dag vol spanning en prestaties is er op zondag tijd om even voor te bereiden op wat komen gaat. De kandidaten, zeven dames, hebben nog een nachtje thuis geslapen en hun spullen kunnen pakken voor een week kamperen in Loosdrecht. Op de camping werden ze al meteen getrakteerd op een training.

>> Bootcamp op de camping

Maandag Magneetdag

En dan barst het festivalgevoel los. Giel geeft de aftrap voor de eerste opdracht: een dag lang dansen in de Magneetbar. Onder het gebouw van 3FM, op de parkeerplaats, staat de Magneetbar van Lowlands, volledig uitgerust met verkleedkleren.

Wat is de Magneetbar? Sander en Rudy laten het zien...



Dinsdag fotodag

Lowlands is een evenement voor jong en oud. Maar met jong bedoelen we niet te jong. Je mag vanaf je zestiende het terrein op en dat mag je blijven doen tot je er bij neervalt. De dames moesten op dinsdag op pad om foto's te maken van mensen van verschillende leeftijden.

>> Lees hier meer over de foto-opdracht
>> Marie Madeleine trekt zich terug


Woensdag rollenspeldag

Lowlands is niet alleen drie dagen festival, maar ook kamperen. En kamperen in Nederland, dat betekent veel water. Vandaar dat we de zwemskills van de kandidaten eens gaan testen. Natuurlijk zit er wel een addertje onder het gras, en dat addertje heeft alles te maken met heel veel wc-papier.

>> Lees hier meer over de opdracht

Donderdag liedjesdag

Samen met een Nederlande artiest die dit jaar op Lowlands staat een nummer schrijven. Dat is de opdracht van de donderdag. De overgebleven drie dames, Babette, Karin en Florien, gristen donderdag pen en papier mee en gingen aan de slag.

>> Lees meer over hun vorderingen

Ster advertentie
Ster advertentie