Lowlands

Wat is Lowlands For Life?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is Lowlands For Life?
"WTF?! Ik kom op 3FM.nl en val middenin Lowlands For Life?! Wat is dat dan?" Hier vind je alle tekst en uitleg over deze megaprijs.
De zoektocht naar de ultieme Lowlandsfan ging op zaterdag 18 juli op 3FM van start. De hele week, tot en met vrijdag 24 juli, strijden Lowlandsfans om de ultieme prijs: een levenlang toegang tot Lowlands. De afgelopen weken konden 3FM-luisteraars zich via de website opgeven voor de actie ‘Lowlands for Life’. Een vakjury selecteerde uit alle aanmeldingen de beste kandidaten voor een eindstrijd die deze week een winnaar moet opleveren. Updates van de strijd zijn de hele week op 3FM te horen en te volgen op 3FM.nl.


Kandidaten gekozen door vakjury

Afgelopen zaterdag (18 juli) moesten de (door een speciaal aangestelde jury) geselecteerde kandidaten in levende lijve bij 3FM voor de jury verschijnen. Daar moesten ze de jury ervan overtuigen waarom zij de aangewezen persoon zijn om een levenlang toegang tot Lowlands te krijgen. De jury bestaat uit 3FM-dj Sander Lantinga, Festivaldirecteur (‘Mister Lowlands’) Eric van Eerdenburg en Fokke en Sukke-tekenaar & Lowlandsganger Jean-Marc van Tol.

All girl camping

De jury koos 7 finalisten (Marie-Madeleine, Marietje, Lorna, Babette, Florien, Martine & Karin (ja, we hebben een all meiden-camping dus!) Zij melden zich zondag 19 juli op de speciale Lowlands for Life camping. Een week lang voeren zij dagelijks een nieuwe opdracht uit en valt er telkens 1 kandidaat af.

De Finale van Lowlands For Life

De twee laatst overgebleven kandidaten nemen het vrijdag 24 juli in een final battle tegen elkaar op. De winnaar wordt die dag tijdens de Coen en Sander Show bekend gemaakt. Hij of zij wordt uitgeroepen tot Lowlander for Life en krijgt een levenlang toegang tot Lowlands.

Ster advertentie
Ster advertentie