Lowlands

Opwarmen voor Lowlands? Check de Lowlands-playlist!

  1. Nieuwschevron right
  2. Opwarmen voor Lowlands? Check de Lowlands-playlist!

Het begint nu wel heel erg te kriebelen... Nog een paar nachtjes slapen tot Lowlands 2015! En hoe warm je jezelf beter op voor het festival dan met de muziek van Lowlands 2015. Check de Lowlands-playlist, zodat je helemaal ready bent voor komend weekend!

Tent? Check! Schone kleren? Check! Zonnebrand? Check! Lowlands-playlist? Che... euhm, nee! No worries, wij hebben een Spotify- en Deezer-playlist voor je gemaakt met de muziek die je ook op Lowlands gaat horen. Van Underworld en Tame Impala tot aan Kodaline en Kendrick Lamar.

Offline playlist

Je hoeft niet je hele mobiele databundel erdoorheen te jagen, want de Lowlands-playlist kun je gewoon offline beluisteren. Dus zet 'm lekker op als je onderweg bent naar Lowlands, als je even aan het bijkomen bent op de festivalcamping, of na afloop van het festival om nog even fijn na te genieten.

Lowlands 2015 op Spotify

Lowlands 2015 op Deezer

Lowlands-week op 3FM

Het is Lowlands-week op 3FM! Zo geven we de hele week tickets weg voor het te gekke festival en staat de 3FM-studio vanaf vrijdag op het festivalterrein in Biddinghuizen. Opwarmen voor Lowlands zit bij 3FM dus wel snor.

>> Check alles over Lowlands 2015

Ster advertentie
Ster advertentie