Lowlands

3 On Stage, ook gewoon op Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. 3 On Stage, ook gewoon op Lowlands
Hij is er weer, hoor! Ook op Lowlands staat weer de 3 On Stage-container voor de exclusieve, intieme verrassingssessies.
Tussen de splinternieuwe Titty Twister en de Bravo in staat de zogenaamde 'media compound' met daarop de 3FM-studio, de stand van 3VOOR12 én 3 On Stage. Als je even relaxed op de vlonders hebt gehangen of gechilld hebt op die toffe picknicktafels, kun je daarna de 3 On Stage-container inrollen. De wát? De 3 On Stage-container! Weet je dat nou nog niet?

Be there!

Je zit met je neus BOVENOP de allertofste artiesten. Op Lowlands doen ze het in het groot, in de container in het klein. Intiem. Spreekstalmeester(es) Roosmarijn Reijmer voert de spanning flink op en onthult daarna wie er de container op z'n grondvesten laat schudden. Letterlijk! The Wombats, Fitz & The Tantrums, Within Temptation, Seasick Steve en heel veel andere acts stonden er al. Nu jij nog!

How it's going down

Het werkt zo: er staat een container, daarin treedt een aantal artiesten op, voor de bezoekers is het een verrassing wie het de show steelt en je moet wel op tijd aankomen, wil je een plekje in bij 3 On Stage bemachtigen. Check het hoe en wat bij de dames en heren in de groene trainingsbroeken op de media compound. Of Check de video van Roosmarijn!
Check de optredens online

Zit jij thuis te kniezen dat je niet in Biddinghuizen bent en die optredens bij 3 On Stage ook allemaal aan je neus voorbij gaan? Het internet biedt een oplossing! Op 3FM.nl/lowlands vind je onderaan de pagina een aantal sessies en de nieuwste komen volautomatisch online op de site van 3 On Stage zelf. Slurp thuis die intimiteit maar op!

>> Naar de site van 3 On Stage

Al die sessies van zondag

Fink


Eefje de Visser


Jamie WoonChef'Special


Ben Howard


Crystal Fighters


Happy CamperDe sessies van zaterdag

The Deaf


Handsome Poets


Customs


Young The Giant


Seasick Steve


Within Temptation


Agnes Obel


Alle sessies van vrijdag

Fitz & The Tantrums


Smith & Westerns


Miles Kane


Frank Turner


The Wombats


Jungle By Night
Ster advertentie
Ster advertentie