Lowlands

Eerste deel dans- en theaterprogramma Lowlands bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste deel dans- en theaterprogramma Lowlands bekend

Geen gebrek aan tutu's en de nodige dosis drama op de komende editie van Lowlands! Het eerste deel van het dans- en theaterprogramma is namelijk aangekondigd.

De eerste dans- en theaternamen voor Lowlands 2013 zijn bekendgemaakt. Het Scapino Ballet Rotterdam, Conny Janssen Danst, Orkater/De nieuwkomers presenteert Kofferband, Sadettin Kirmiziyüz, iLL Skill Squad, Urland en Itamar Serussi Sahar staan in het weekend van 16, 17 en 18 augustus op de planken tijdens het popfestival in Biddinghuizen.

Dans op Lowlands

Het Scapino Ballet Rotterdam speelt voor de elfde keer op Lowlands en voert de voorstelling PEARL uit, waarin de dansers begeleid worden door live muziek van onder anderen de klassieke componist Vivaldi.

Daarnaast voert Conny Janssen Danst een stuk op getiteld MEER RUIS, maakt het energieke danscollectief iLL Skill Squad een show vol dans, muziek, video en comedy met de naam 155 en speelt Itamar Serussi Sahar de voorstelling MONO.

Theater op Lowlands

Op het gebied van theater is er Orkater/De nieuwkomers presenteert Kofferband. Ze spelen de voorstelling De ongelukkige dag, over de ogenschijnlijk normale werkdag van twee mannen op kantoor.

Sadettin Kirmiziyüz presenteert Somedaymyrpincewill.com en ten slotte is er het nieuwe performance-collectief Urland, dat de beeldende TechOpera House on Mars: PIXEL RAVE uitvoert op Lowlands.

Speciale theatertent Juliet

Bovenstaande acts maken hun opwachting in de speciale theatertent genaamd Juliet, die ruimte biedt aan 1250 bezoekers.

Ster advertentie
Ster advertentie