Lowlands

Kandidaten Lowlands For Life bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Kandidaten Lowlands For Life bekend
De kandidaten die deze week gaan strijden om het felbegeerde Lowlands For Life ticket zijn bekend! Volg ze deze week op 3FM.nl
Een groep kandidaten betreedt zaterdag het 3FM pand, dat geheel in Lowlandssferen is ingericht, om de strijd aan te gaan voor de felbegeerde Lowlands For Life prijs. De eerste kandidaten druppelen inmiddels binnen en de spanning is van de gezichten af te lezen.

Wie wint Lowlands For Life?

Ervaringsdeskundige Lantinga

Sander Lantinga, de 3FM DJ die in de jury plaatsneemt, kijkt al uit naar zijn moment als ervaren jurylid.
"Dit is niet de eerste keer dat ik mijn vakkundige oog op potentieel talent laat vallen. Zo heb ik twee jaar geleden in de jury gezeten voor een 3 MAVO talentenjacht. Oh... dat bedoelde je niet met ervaren? Wat dan? Lowlandservaring! Ja, dat heb ik ook!"

Volg de strijd tussen de kandidaten deze week op 3FM.nl

Let The Games Begin

Marilene beet het spits af in de race om Lowlands For Life tickets, maar werd vlak voor het gesprek met de jury overmand door emoties. Het is ook niet misselijk om je liefde voor het festival tegenover zulke muzikale mastodonten te moeten bewijzen. Ze deed het echter met verve!

Daarna zei Marietje volmondig 'Ja!' tegen een leven lang Lowlands. Om dit verbond te bezegelen had ze zelfs drie ringen meegenomen voor de juryleden.

De juryleden, onomkoopbare nobele borsten, lieten zich niet inpalmen door dit gebaar en onderwierpen haar aan een kritisch vragenvuur. Ze doorstond het met gemak en gooide na afloop van het gesprek haar bruidsboeket over haar schouder.

THEO: Tussen Hen En Ons

Lorna liet zich niet uit het veld slaan door het streng doch rechtvaardige trio en babbelde zich met het grootste gemak door het sollicitatiegesprek heen. Ze liet zelfs nog een interessante theorie los op de naam Theo. Het slaat niet op een persoon, maar betekent 'Tussen Hen En Ons'. Daarmee wordt gedoeld op de sfeer tussen de Lowlanders.

De kandidaten

Na een lange middag vol spanning, humor en (waar kwamen die ineens vandaan?) halve liter blikken bier en bekentenissen van genânte festivalmomenten komt de jury met een uitslag. Zij bepalen welke kandidaten kans maken op een leven lang Lowlands

Na 18:00 was het duidelijk welke uitzinnige Lowlanders deze week elkaars aardsrivalen gaan worden. Het zijn:

>> Karin
>> Florien
>> Babette
>> Martine
>> Lorna
>> Marie Madeleine
>> Marietje

Ze gaan je de hele week op de hoogte houden van hun struggle door foto´s, filmpjes en blogs te maken.

Dames, succes!
Ster advertentie
Ster advertentie