Lowlands

Rico & A.R.T. kunstelden Lowlands over

  1. Nieuwschevron right
  2. Rico & A.R.T. kunstelden Lowlands over

Van de Bravo tot de 3FM-studio tot de 3 On Stage-container... Rico & A.R.T. brachten hun fijne, relaxte hiphop in heel Biddinghuizen. Check bijvoorbeeld het optreden in de Bravo of verderop 3 On Stage.

Hiphop van Hollandse bodem. Rico en A.R.T. zijn bekend van Opgezwolle en als frontrunners in die Nederlandse hiphopscene. Tegenwoordig zijn ze lekker bezig als duo, want ze hebben een nieuwe plaat uit: IRIE. Hiphopbeats met relaxte reggae en de chille rhymes van Rico maken het een ontspannen geheel. Hadden we al gezegd dat het relaxed was?

Live in de Bravo

De hele Bravo ging lekker op Rico & A.R.T. en onze vrienden van 3VOOR12 hebben het concert online geknald. Fijn, want dat kun je het thuis rustig bekijken hierboven.

Klein bij 3 On Stage

Diezelfde dag ging het duo ook de 3 On Stage-container in. Bomvol was het en iedereen ging lekker op die beats. Vier nummers deden ze. Check hieronder 'Naaktslak' en bij 3 On Stage de rest van de songs.

Bij Sander in de Freaknacht

En op het einde van de dag, eigenlijk in de nacht, kwamen de guys nog langs bij Sander Hoogendoorn in de Freaknacht. Daar deden ze 'Ooit' en gaven ze een interviewtje. Want in de Freaknacht... kan alles!

Zo ontstond het reggaeproject van Rico & A.R.T.

'Ooit' live

Ster advertentie
Ster advertentie