Lowlands

Kyteman in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Kyteman in de studio
Colin Benders speelde de Alpha-tent plat met zijn hiphop-orkest, en dampte vervolgens nog even na in de 3FM studio...


Hoogtepunt

De zegetocht van Colin Benders en zijn hiphop-orkest kwam op de Lowlands-zaterdag tot een ultiem hoogtepunt in de Alpha-tent. Hij had niet alleen zijn voltallige orkest meegenomen maar ook nog een koor! Daarnaast was ook de vriendin van Dox meegekomen, je weet wel... die ene blonde... Kom, hoe heet ze ook alweer... Oh ja, ANOUK!

Adrenaline

Bij Annemieke in de studio giert de adrenaline nog steeds door zijn lijf: "Ik durfde de eerste twintig minuten niet naar het publiek te kijken, het is echt niet te beseffen hoeveel mensen daar stonden."


Tevreden

Dan draait Annemieke een live-track, kersvers opgenomen in de Alpha-tent. Buiten staat een groepje fans te dansen en ook Colin en zijn mannen deinen mee. Ze hebben nog niks teruggehoord en zijn duidelijk tevreden met het resultaat.


Vakantie

De zegetocht is nog lang niet voorbij, in november is voorlopig de laatste show van het orkest te zien in de Heineken Music Hall. "Daarna is het tijd voor vakantie, en gaan we aan nieuw materiaal werken", zegt de orkestleider.

"En dan heeft hij ook meer tijd om te eten", zegt een van de bandleden, "want Colin eet de laatste tijd alleen maar muziek, hij is een echte notenmacrobioot!"

>> Lees & luister meer Kyteman op Lowlands op 3VOOR12


Ster advertentie
Ster advertentie