Lowlands

Blik terug op Lowlands via 3FM.nl

  1. Nieuwschevron right
  2. Blik terug op Lowlands via 3FM.nl
Terwijl je thuis herstelt van drie lange dagen Lowlandslol, kan je op 3FM.nl rustig nog eens terugblikken op het festival

Audio

Het themakanaal 3FM Live staat de komende tijd volop in het teken van Lowlands. Natuurlijk hoor je er tracks van concerten terug, maar ook is er uniek materiaal uit de 3FM studio op het veld te horen. En ook tracks van voorgaande edities passeren de revue. Kortom, tune in!

>> Luister hier naar 3FM Live
>> En natuurlijk de concerten bij de VPRO

Foto's

Er gebeurt zo verschrikkelijk veel in die drie dagen, zowel op het veld als in de 3FM studio, dat je nooit alles kan meemaken. Om toch zoveel mogelijk de sfeer van het festival te pakken, gingen er 3 fotografen het veld op om foto's te maken voor de 3FM site.

>> Blader door de foto's van de Lowlands vrijdag
>> Blader door de foto's van de Lowlands zaterdag
>> Blader door de foto's van de Lowlands zondag

Video

Een backstage rondleiding, sessies in de 3FM studio, interviews met artiesten in een golfkar of gewoon ouderwetse sfeer vanaf het Lowlandsterrein, 3FM ving het allemaal in filmpjes die je nu op je gemak kunt terugkijken.

>> Check hier alle filmpjes van Lowlands 2009

Quotes

Het kan niet anders dan dat je in die drie hete dagen een scala aan memorabele citaten langs hebt laten komen. Wat was voor jou nou de beste qoute van Lowlands 2009?

>> Laat jouw quote hier achter
Ster advertentie
Ster advertentie