Lowlands

Go Back To The Zoo rockt de 3FM camping

  1. Nieuwschevron right
  2. Go Back To The Zoo rockt de 3FM camping
Een lach, een traan, een ontbijtje, koffie, stagediven en vette muziek van Go Back To The Zoo. Allemaal op de 3FM camping.
3FM winnaars zijn lucky bastards. Als je een kaartje voor Lowlands wint bij 3FM, win je namelijk ook meteen een goed gevuld tentje op de 3FM camping. Dat is dus aan komen rijden en meteen het veld op rollen. Niks geen gepruts met tentstokken en luchtbedden opblazen. Gewoon je rugzakje naar binnen gooien en 's avond tollend weer terugkomen. Lovely.

Ontbijtconcert

En dan heb je het beste nog niet eens gehad. Want dat is het ontbijtconcert op de 3FM camping. Op zaterdag word je als 3FM winnaar uit je bed getrommeld door - O My God- Go Back To The Zoo, terwijl topkok - bekend van TV!- Amaro een heerlijk geurend ontbijtje bereidt. eieren met knoflook en pepertjes, appeltaart met verse slagroom croisantje, zo uit de oven. Koffiewekkers erbij en voila: de perfecte zaterdagochtend.

Go Back To The Zoo

Go Back To The Zoo blies de 3FM tentjes van het veld. Extra tentharingen waren geen overbodige luxe. Heel camping 1 kwam uitlopen voor de boys from the hood.. Akoestisch genot. Het tentdak ging eraf. Rijendik stonden katerige Lowlanders rond de 3FM camping. Alsof het niet 11 uur 's ochtens was, werd er ook gestagedived. Terwijl er niet eens een stga was. Alles was mogelijk.
Ze kwamen ook nog even langs in de studio:


Go Back To The Zoo live in de India

En ach... Wij zijn de lulligste niet en Go Back To The Zoo ook niet. Ze hebben het complete concert uit de India aan de VPRO gegeven om online te zetten. Bekijk en -luister het, want hij is misschien kort maar ook superstrak!

>> Check het concert van GBTTZ op Lowlands
Ster advertentie
Ster advertentie