Lowlands

Bertolf zingt, de camping swingt

  1. Nieuwschevron right
  2. Bertolf zingt, de camping swingt
Met een houten kop en rode oogjes schoven de winaars van Met je Friends naar Lowlands aan bij het ontbijtconcert van Bertolf.
Enorme mazzelaars zijn het, de winnaars van de 'Met je Friends naar Lowlands' actie. Met vier vrienden geheel verzorgd naar Lowlands. Je eigen 3FM tentje staat klaar op de 3FM camping, je hoeft alleen maar je rugtasje naar binnen te mieteren en je kunt zo het veld op.


Bertolf

Na een lange en intensieve eerste dag Lowlands werden de winnaars op zaterdagochtend als extra verrassing wakker gezongen door het zoetgevooisde stemgeluid van Bertolf en voorzien van een stevig ontbijtje van topkok Amaro.


Zonnetje

Heerlijk in het zonnetje zaten de winnaars. En Bertolf speelde de perfecte Lowlandszaterdagochtendmuziek. Alle katers verdwenen als sneeuw voor zon. Het weëe gevoel in de maagstreek werd weggewerkt door de heerlijke eieren van Amaro en zijn broodjes met huisgemaakte tapenade.

Corton op de Camping

Vroege vogel Eric Corton was, na het doen van zijn dagelijkse kniebuigingen en vocale opwarmoefeningen, ook van de partij om verslag te doen van The Breakfast Of Champions. Je ziet het zaterdagavond terug bij de VPRO.

>> Bekijk ook de foto's van het campingconcert in het fotoboek van zaterdag

Ster advertentie
Ster advertentie