Lowlands

250 ongeldig gemaakte Lowlandskaarten in de verkoop

  1. Nieuwschevron right
  2. 250 ongeldig gemaakte Lowlandskaarten in de verkoop

250 ongeldig gemaakte Lowlandskaarten gingen dinsdag 13 augustus om 10.00 uur in de verkoop en waren weer razendsnel weg.

Update: De 250 vrijgekomen kaarten zijn uitverkocht. Wel kan er komende uren nog een enkele kaart vrijvallen vanwege niet verwerkte betalingen. Wederom achter het net gevist? Niet getreurd, je maakt nog tot en met vrijdagochtend in de radioshow van Giel kans op de allerlaatste kaarten.

>> Win de allerlaatste kaarten voor Lowlands

De kaarten voor Lowlands vlogen ook dit jaar binnen een mum van tijd over de digitale toonbanken. De afgelopen maanden heeft de organisatie van het festival een aantal kaarten uit de zwarthandel onderschept en ongeldig gemaakt en die gaan aanstaande dinsdag 13 augustus om 10.00 uur weer in de verkoop.

Laatste Lowlandskaarten

Er worden nog 250 tickets verkocht en per persoon mogen maximaal twee kaarten worden gekocht. De verkoop van de 250 Lowlandstickets vindt alleen plaats via Ticketmaster. Op het moment dat de verkoop start, wordt er een rechtstreekse link naar de webshop op de website van Lowlandsgeplaatst.

Win kaarten voor 3FM Presents: Lowlands

Zie jij het wel zitten om in het weekend van 16 tot en met 18 augustus te vertoeven op het festivalterrein in Biddinghuizen? Heb jij even mazzel, want 3FM geeft de aller-, aller-, allerlaatste kaarten weg voor het festival.

>> Win de allerlaatste kaarten voor Lowlands
>> Check de line-up van Lowlands 2013

Ster advertentie
Ster advertentie