Lowlands

Dag 1 van Lowlands 2015 zag er zo uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Dag 1 van Lowlands 2015 zag er zo uit

Met de zon hoog aan de hemel begon vrijdag de eerste dag van Lowlands 2015. Er gebeurde zó enorm veel, maar no worries: in dit dagoverzicht praten we je helemaal bij!

Even resumé: Lowlands Festival-vrijdag was geweldig! Alle 3FM-hoogtepunten check je in de recap.

Posted by 3FM on zaterdag 22 augustus 2015


De helden van Chef'Special hadden de eer om Lowlands 2015 officieus af te trappen. Met andere acts waaronder Kodaline, Rudimental, James Bay, Limp Bizkit, Paolo Nutini en Ben Howard was het een fijne mengelmoes aan artiesten. En ja, die stralende zon zorgde natuurlijk wel voor de perfecte festivalsfeer.

(Foto: Ben Houdijk)

Hoogtepunten radio

Frank trapte vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur de Lowlandsvrijdag op 3FM af. Michiel en Barend hadden de eer om 's avonds mooie radio te maken vanaf het festivalterrein in Biddinghuizen. Een gouden plaat voor James Bay, recensies van 3FM DJ's over de Lowlands-optredens en zoveel meer... Wij hebben alle belangrijke radiofragmenten voor je op een rijtje gezet.

>> Beluister alle radiohoogtepunten van Lowlands 2015

Foto's Lowlands 2015

Onze topfotografen Hans-Peter van Velthoven, Bullet-Ray van Olphen en Ben Houdijk maken het hele Lowlands-weekend door prachtige kiekjes. Van fijne sfeermomenten tot aan toffe foto's van de optredende artiesten. Check ze hieronder!

>> Alle foto's van de Lowlands-vrijdag check je ook op de Flickr van 3FM

Video's op Lowlands 2015

Domien sprak met Kodaline over de liefde, Chef'Special legde aan Wijnand uit waarom ze ineens moesten stoppen met hun optreden op Lowlands, en Roosmarijn babbelde met Mark Ronson. Zo maar wat dingen die er vrijdag gebeurden op dag 1 van Lowlands 2015. Ons videoteam legde die gebeurtenissen vakkundig vast op video. Al die filmpjes check je in de afspeellijst op YouTube, of hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Bekijk alle video's op de videopagina
>> Check alle live-optredens op de site van 3voor12 Radio

3FM On Stage

Naast de 3FM-studio op Lowlands staat een grote rode container. In die container geven artiesten exclusieve sessies voor een heel klein gezelschap. Die intimiteit maakt de optredens in de 3FM On Stage-container extra mooi en bijzonder. En dat kun je met eigen ogen terugzien, want alle sessies staan op 3fm.nl!

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

De eerste mooie dag van Lowlands 2015 is voorbij gevolgen. Maar niet getreurd: we hebben nog twee volle festivaldagen te gaan! We houden je via 3FM, 3fm.nl en onze social media-kanalen helemaal op de hoogte van alles wat er in Biddinghuizen gebeurt en is gebeurd.

>> Check de uitzendtijden van 3FM op Lowlands 2015
>> Check de recensies van 3voor12 Radio
>> Meer over Lowlands 2015

Ster advertentie
Ster advertentie