Lowlands

Verloren legende, epische partybaas & totale flapdrol: dit vindt Lowlands van Sean Paul

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Verloren legende, epische partybaas & totale flapdrol: dit vindt Lowlands van Sean Paul

Jamaicaanse cultheld. Koning van de dancehall. Mr. Biddy-bang-bang. Sean Paul himself staat vrijdag in de Alpha. Leuk, maar wat vindt muziekminnend Lowlands nou écht van Sean Paul?

Sean Paul is... Dirty dancing

Anna: "Als je dirty wilt dansen, is Sean je man. We came here to shake booty! Hij heeft een plekje in ons hart, alle schoolfeesten, meidenavonden... Hij is er altijd bij. Als je met je meiden aan het drinken bent en je bent dronken genoeg, dan is het 't mooiste wat er is."

Sean Paul is... Tsja, geen idee eigenlijk

Tim: "Hij is toch een beetje een verloren legende, he? Maakt hij nog muziek tegenwoordig? Geen idee. Ik ken twee nummertjes van 'm. Hij wordt nogal gehypet door m'n vrienden, dus ik ben wel benieuwd!"

Sean Paul is... een enorme flapdrol

Alexander: "Ik ben geen fan van Sean Paul, maar vrienden van ons staan vooraan in de tent. Ik vind hem zelf een enorme flapdrol, haha. Waarom zou je fan zijn van Sean Paul? Ik ken z'n naam, maar verder..."

Sean Paul is... GOD!

Chiel: "Ik heb alles vandaag afgeblazen, ik ben er vandaag alleen voor Sean Paul. Hij is het hoogtepunt van de dag,if nothet weekend. Ik kan me niet voorstellen dat het niét leuk wordt. Vroeger als we op stap gingen was Sean Paul echt alles, dat kan je dan nu toch niet missen?!"

Sean Paul is... Onmogelijk na te zingen

Lotte: "We zijn er net en volgens mij is het een hele vieze man. Maar ik ben benieuwd of 'ie ook echt kan zingen... We probeerden in de auto al mee te zingen, maar da's moeilijk joh!!! Echt heel moeilijk! Het is echt niet bij te houden."

Sean Paul is... Een kwestie van smaak

Vincent: "Of ik ga dansen? Naaahhhhhhhh dat weet ik nog niet. Als ik goed in de vibe kom, dan wil ik wel een dansje wagen. Maar ik ben niet echt fan ofzo."

Sean Paul is... Voor iedereen

Veronique: "Het is misschien geen standaard Lowlands-act, maar daarom denk ik juist dat mensen hem nu wel tof vinden. Wat is een 'standaard-Lowlands-act' anyway? Lowlands is voor alles en iedereen, hij hoort er gewoon bij!"

Sean Paul is... Een kans om lekker te chillen

Michael: "Ik heb ooit een computerspel gedaan waarbij ik 'm in elkaar getrapt heb. Dat beviel wel goed. We hebben een paar bandjes bekeken en willen nu even zitten, dat kan wel relaxed op deze heuvel. Dus ja, daar zitten we dan..."

Foto's: Nathan Reinds

Ster advertentie
Ster advertentie