Lowlands

Muzikale campingbrunch met The Staves

  1. Nieuwschevron right
  2. Muzikale campingbrunch met The Staves

The Staves trakteerden Lowlandsbezoekers op vrijdag met een ontbijtconcert. Drankje, hapje en heerlijk relaxte klanken. Dat was lekker wakker worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tijdens Lowlands vind je op één van de campings elk jaar weer een mini 3FM-camping. Alle prijswinnaars van Met je Friends Naar Lowlands zitten daar in 3FM-tentjes. Vrij herkenbaar dus. En we zouden 3FM niet zijn als we niet voor wat muzikaal vermaak zouden zorgen. The Staves, kom er maar in!

The Staves gaven ontbijtconcert

De drie zusjes Emily, Jessica en Camilla Staveley-Taylor staan vrijdagmiddag om 17:15 uur in de India op Lowlands. Om hun vingers alvast warm te spelen kwam het trio een paar uur eerder langs op de 3FM-camping en speelde daar een aantal liedjes live.

Het ontbijt, of eigenlijk was het al tijd voor brunch, werd geserveerd door niemand minder dan chef Amaro. Hij zorgde voor een natje en een droogje terwijl The Staves hun mooiste liedjes zongen. De dames brachten onder andere 'Blood I Bled', 'Black & White' en 'Let Me Down' ten gehore. Beelden volgen zo snel mogelijk.

"Het was geweldig!"

The Staves deden een akoestische set en hierdoor was het niet voor iedereen even goed te beluisteren. Maar voor de echte fans, die natuurlijk helemaal vooraan zaten, was het een droom die uit kwam.

"Het was geweldig! Als ik nu naar huis zou moeten zou ik dat niet eens erg vinden!"
- Lonneke van der Weerd

Deze uitspraak zegt nogal iets, want het festival was eigenlijk nog niet eens begonnen!

Check hun show in the 3FM On Stage-container op ESNS

3FM's campingconcerten

Voorgaande jaren speelden onder andere Typhoon, Jake Bugg en Ed Sheeran op de 3FM-camping.

Ster advertentie
Ster advertentie