Lowlands

Prop dit in je oren als je vooraan staat zonder oordoppen

  1. Nieuwschevron right
  2. Prop dit in je oren als je vooraan staat zonder oordoppen

Je staat vooraan bij het podium en je favoriete artiest begint te spelen. Als de eerste tonen de speakers uitblazen en je trommelvliezen glashard raken dringt het ineens tot je door: JE HEBT GEEN OORDOPPEN BIJ JE. Wat kun je in de gauwigheid in je oor proppen om toch je gehoor te behouden? Wij zochten het voor je uit.

Servetten

Godzijdank heb je dat smerige vette servetje van de miniloempia's in je kontzak gestopt! Scheur kapot, maak nat met wat speeksel en boetseer tot de meest geschikte vorm voor je oorschelp. Papier maché voor gevorderden.

T-shirt

Geef toe... dat T-shirt gaat uiteindelijk sowieso uit, dus doe het dan maar gewoon meteen. Rol dat stukje prachtkatoen vakkundig op tot een bandana en knoop hem langs je oren. Zo worden die geluidsgolven toch nog een klein beetje gedempt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Banaan

Je bent brak, dus heb je voor wat extra energie een banaantje in je fannypack gestopt. Wat een dom idee! Die wordt sowieso platgestampt in de moshpit. Haal 'em maar gauw uit zijn schilletje, breek 'em doormidden en duw die bad boy in je oren! Je trommelvliezen zijn je dankbaar!

Sigarettenfilters

Wat ook dicht bij oordoppen komt, zijn de filters van een sigaret. Scheur de tabak van je peuk (of rook 'm op) en prop 'm in je oorgat. Rook je niet? Dan ben je lekker bezig, maar toch genoodzaakt om even bij een ander te bietsen. Je wilt geen afgelebberde platgestampte peuk van de grond in je oor...

Tampons

Dit is serieus de meest geluidsdempende oplossing. Elke dame heeft wel een just-in-case-tampon in haar tasje, dus vraag wat rond en knal twee van deze units in je oren.

Je vingers

Kun je niks vinden? Dan stop je lekker oldskool je vingers in je oren. Nadeel: je ziet eruit als een loser en het lijkt alsof je het niet naar je zin hebt. Wil je écht laten zien hoe dedicated fan je bent, ondanks het gebrek aan dopjes? Bijt dan à la 127 Hours het kootje van je pink en doe die in je oor. Doof worden is geen optie! Zorg een beetje voor die trommelvliezen van je, koop oordopjes op het terrein.

Ster advertentie
Ster advertentie