Lowlands

*Klopklopklop* Dio in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. *Klopklopklop* Dio in de studio

Dio rockrapte de Bravo plat op Lowlands. Bravo! Maar hij maakte ondertussen ook nog tijd voor 3FM en kwam even buurten bij Coen en Sander.

Die Dio! Staat hij gewoon nog een keertje op Lowlands! Dit keer was de Bravo zijn terrein op de vrijdagmiddag en dat heeft het publiek geweten ook. Die sfeer! Die muziek! Die strakke raps! De tent bewoog letterlijk mee op de baslijn en slingerden hun shirtjes de lucht in.

Dio op bezoek bij Coen en Sander

De eerste DJ's die de 3FM-Lowlandsstudio onveilig maakten, waren Coen en Sander. Na de boys van Go Back To The Zoo kwam ook Dio langs. Vanuit de studio zagen de jocks hoe hard de Bravo meeging op zijn liedjes. Helaas konden ze er niet fysiek bij zijn.

Live net zo strak als op het album

Maar de rapper kwam dus langs met zijn buddy Sef. Altijd gezellig. Dio trilde nog een beetje na van het optreden, want 'het was gruwelijk, het was classic'. Dio voelde dat iedereen het waardeert wat hij aan het doen was en dat het een succes was. Hij heeft ook extra zijn best gedaan om het live met band net zo strak te laten klinken als op het album.

Rizzle Kicks willen een plaat maken met Dio

In de kleedkamer naast Dio zat Rizzle Kicks en die zagen de show van Dio en waren onder de indruk. Niet zo'n beetje ook! De band wilde heel graag met de Hollandse rapper een plaat op gaan nemen, dus Dio kan binnenkort een telefoontje verwachten.

Dio gaat uit z'n reet

Na de optredens en interviews op Lowlands gaan Dio en Sef nog even een glaasje 'water' drinken en 'helemaal uit hun reet'! Dat bleek wel in de 3 On Stage container, waar ze hun vriendjes van de Opposites inschakelden voor een crowdsurf tegen het plafond.

Ster advertentie
Ster advertentie