Lowlands

Overzicht van de Lowlands-zaterdag 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. Overzicht van de Lowlands-zaterdag 2014

Dag twee van Lowlands deed absoluut niet onder voor de eerste. In 2014 zetten we gewoon in op drie dagen lekker gaan. Check hier hoe lekker die tweede dag ging!

Foto: Hans-Peter van Velthoven

Een dag met Jett Rebel, Kensington, Stromae, Volbeat, Jungle, James Holden en nog heul veul meer muziek en niet-muzieknamen op Lowlands kon natuurlijk alleen maar een succes worden. Score! Want dag #2 van Lowlands 2014 ging lekker. Hierbij alle highlights.

3FM.nl deed verslag

Op 3FM.nl hebben we geprobeerd zo goed mogelijk verslag te doen van het festival. Zo goed mogelijk? Er gebeurt zo veel dat we nooit ALLES kunnen oppikken, maar we geven een heel goed beeld. Check alle berichtjes!

>> Bekijk alle berichtjes over Lowlands op 3FM.nl

Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven

Check de audiohighlights van zaterdag

Ook op zaterdag maakten we ethergolven en streams vol radio. Hier hebben we alle hoogtepunten van verzameld. Het zijn er nogal wat, dus ga er lekker voor zitten en luister!

>> Beluister de highlights van zaterdag

Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven

Vette foto's

Topfotografen Hans-Peter van Velthoven, Bullet-Ray van Olphen en Ben Houdijk gingen zaterdag ook goed. Op het kleine buitje aan het begin van de middag na gingen ze in de zon het veld over naar de podia. Dat leverde de volgende plaatjes op...

>> Bekijk alle foto's op de fotopagina

De zaterdagvideo's

Video's! Die maken we ook met veel liefde bij 3FM. Van de race van WIjnand in een kartonnen wagen tot het prachtige optreden van Kensington in de studio, we hebben ze verzameld op de videopagina.

>> Bekijk alle video's!

Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven

Check de 3 On Stage-sessies en 3VOOR12

3FM is niet de enige die toffe dingen doet op Lowlands. Onze collegae van 3 On Stage verzamelen vette sessies met artiesten en 3VOOR12 doet weer vakkundig verslag. Mocht je het bij ons gemist hebben, check dan vooral hun pagina's!

>> Direct naar de Lowlandspagina van 3VOOR12
>> Naar de Lowlandssite van 3 On Stage

Ster advertentie
Ster advertentie