Lowlands

6 herkenbare campingfrustraties op een festival

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 6 herkenbare campingfrustraties op een festival

Met z'n allen chillen op de festivalcamping. Lauw biertje erbij, wegwerp BBQ aan, mmm... Life is good! Maar tóch zijn er altijd van die kleine ergernissen op de camping die voor iedereen herkenbaar zijn. Komen deze zes situaties jou ook zo bekend voor?

1. Iemand infiltreert jullie tentenkamp

Het kamp staat. Met bloed, zweet en tranen hebben jullie een mooie plek weten te bemachtigen. Maar dan... Als je even niet oplet... Gooit iemand zo zijn opgooitentje op jullie binnenplaats. Are you f*cking kidding me?!

2. Mensen die de camping niet af komen

Tuurlijk, de camping is leuk. Maar je hebt van die mensen die de hele dag langs het voetpad blijven zitten en lompe dingen naar je roepen. Sta op, ga dansen! Doe wat met je leven, vriend.

3. Snurkende buren

Ja, je weet het van tevoren. En nee, het is geen ramp. Maar toch, als je half lammig in je tent ligt te draaikolken van de alcohol en je je oren al volgepropt hebt met die cheap ass oordoppen, dan is het gewoon echt NIET oke dat je geen oog dicht doet omdat je buurman snoeihard ligt te snurken.

4. Mensen die 's ochtends vroeg karaoke doen

Karaoke? Leuk. Maar niet om zes uur 's ochtends. En nee, dat betekent niet dat je iets tegen je muzikale medemens hebt. Het betekent dat je verlangt naar een paar uur rust, maar dat kattengejank gaat door merg en been. Help...

5. Mensen die tegen je tent aan pissen

Tegen iemands tent aan pissen is gewoon geen goed idee. Nooit niet. Waar je ook bent. Einde discussie.

6. Je hebt je tent half opgezet en het weer haalt je in

Je hebt de camping bereikt. Op je armen zitten felrode striemen van het dragen van de tassen. Maar hé, je bent er! Je vouwt je tentje toch maar even snel uit, want voordat je het weet pikt iemand anders je spot in. Als 'ie een soort van staat, besluit je dat je de haringen er later wel in ramt. Slecht idee. Heel slecht idee. Maak het af, want het Nederlandse klimaat is niet te vertrouwen.

Ster advertentie
Ster advertentie