Lowlands

Lowlands 2010 is los!

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlands 2010 is los!
De eerste tonen schallen over het festivalterrein... It's on! Lowlands 2010 is officieel begonnen!Donderdagavond was het op de camping al een drukte van jewelste en dan was Lowlands nog niet eens officieel begonnen. Natuurlijk hing de sfeer er prima bij, de laatste buitjes trokken weg, de eerste tentjes stonden strak aan de grond en officieus was het al los.

Lowlands 2010 is officieel begonnen

Officieel begint Lowlands eigenlijk als de eerste tonen het festivalterrein over schallen en de eerste festivalgangers helemaal uit hun plaat kunnen gaan. Het is inmiddels zo ver. De rauwe klanken van het Belgische Triggerfinger beukten zich een weg van de gitaren, door de boxen het veld over. It's on!


Mis niks met 3FM

Of je er nu wél bij bent of met tranen in je ogen thuis zit, je hoeft helemaal niks te missen van het festival. Zet 3FM vast op je radio en houd 3FM.nl/lowlands scherp in de gaten voor de leukste filmpjes, de meest onthullende foto's, de inside scoop in de berichtjes en de lekkerste live-optredens. Wij zorgen ervoor dat je alles gewoon kunt volgen! Klik maar eens rond!
Ster advertentie
Ster advertentie