Lowlands

Lowlands zingt

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlands zingt
Lekker meebrullen met een koor van bekende Lowlandsvoorzangers onder leiding van ex-Lama's Tijl Beckand en Ruben van der Meer! Ongegeneerd meeblèren op nummers die echt iedereen kent! We horen oa. de Jackson Five, Kings of Leon en Nickelback, maar de tent staat pas echt te schudden op Kinderen voor Kinderen: Ik heb zo waan waan waan waanzinnig gedroomd... Het was mo mo mo mooi echt niet gewoon... gevolgd door: All I want for Christmas is Youououououou... oeoeoeoehoe beeeeebiee!

Nog niet geslapen

Boven op de heuvel zitten Klaas en Koen, bij te komen van een lange dag en nacht. Slapen hebben ze nog niet kunnen doen: "We liggen naast de 24-uurs tent dus slapen is er nog niet van gekomen" .

Hun dagprogramma van gisteren was ook nog eens erg vermoeiend. Vrijwillig zijn ze Walibi gaan promoten door in de achtbaanstoelen bij de ingang te gaan zitten en net te doen of ze in een enorme adrenaline-vrijlatende-rit zaten. Hiermee hebben ze zeker 50 extra bezoekers binnen gehaald en dat werd gewaardeerd met, het moet niet gekker worden..., een echt drankmuntje. Toch zien ze er superfit uit, misschien zit het geheim achter hun zonnige brillen.

Gisteravond hebben de 2 vrolijke vrienden voornamelijk in Bravo doorgebracht. 2 Many DJ's was geweldig, maar Tiga en Joost van Bellen waren de toppers en dan spreekt Klaas namens de hele achterhoek.
Voor vandaag staat vooral "slapen" op de planning. Voor de foto moet Klaas wel even zijn t-shirt aan doen van Koen, want ja anders is het ook zo aso hè, vindt hij.

Wat is jouw ultieme Lowlands meezing plaat?


Ster advertentie
Ster advertentie