Lowlands

London Grammar zegt Lowlands en Sziget af

  1. Nieuwschevron right
  2. London Grammar zegt Lowlands en Sziget af

De Britse band London Grammar heeft zowel Lowlands als Sziget afgezegd.

Fotograaf: Ben Houdijk

London Grammar stond dit jaar gepland voor zowel Lowlands als Sziget, maar de band heeft beide festivals afgezegd in verband met stemproblemen van zangeres Hannah. London Grammar zegt voor de tweede keer Lowlands af. De band zou vorig jaar ook op het festival staan, maar cancelde toen ook al.

Clean Bandit vervangt London Grammer op Sziget

Ook Sziget werd door London Grammar afgezegd. Het Hongaarse festival heeft al meteen voor een vervanger gezorgd. Clean Bandit treedt dit jaar op in plaats van London Grammar.

Lowlands 2014

Lowlands vindt in 2014 plaats op 15, 16 en 17 augustus. Een kleine greep uit de namen die al eerder zijn bevestigd: Jett Rebel, The Boxer Rebellion, Queens of the Stone Age, Volbeat, St. Vincent, Stromae. De volledige line-up van Lowlands 2014 check je hier.

Sziget 2014

De 22e editie van Sziget trekt zo'n 400.000 muziekliefhebbers, die samen op een eiland in de Donau, in het hart van Boedapest, samenkomen om te feesten. Er zijn ongeveer 50 podia te vinden op het terrein. Het festival vindt plaats van 11 tot en met 18 augustus. Namen die eerder werden bevestigd zijn onder andere Queens Of The Stone Age, The Prodigy, Macklemore, Outkast, Bastille, Imagine Dragons, Jake Bugg en Stromae.

>> Check de line-up van Sziget 2014

Ster advertentie
Ster advertentie