Lowlands

Florien, Lowlandster For Life

  1. Nieuwschevron right
  2. Florien, Lowlandster For Life
Florien mag voor de rest van haar leven gratis naar Lowlands. Haar ster is rijzende op het Lowlandsterrein.
In juli verwierf Florien de titel Lowlander For Life, na een loodzware week en capable competitie. Na die week was ze niet eens gebroken, vertelt Florien: 'Nee, ik ben die vrijdag eigenlijk gelijk doorgegaan naar de Zwarte Cross, Daarna was ik wel een klein beetje moe.' En met die mentaliteit heeft ze dus de Lowlander For Life actie gewonnen.


Lowlands 2009

Op de eerste dag had ze haar hele 3FM Lowlander For Life outfitje aan: trui, shirt, pet, sokken en ondergoed. Veel vrienden dat ze er mee heeft gemaakt! Iedereen wilde wat van haar. Handtekeningen heeft ze niet uitgedeeld. Daar kon ze niet aan beginnen, dan blijf je aan de gang.


Lowlander For Life

Maar op dag twee werd alle aandacht haar toch een beetje te gortig. Op de WC kon ze niet eens rustig een momentje voor zichzelf creëren. Dus hield ze alleen de trui aan, zichtbaar voor de echte fans. Nog steeds ziet ze er uit als de ware Lowlander For Life, de titel die ze met verve draagt.


Faith No More

Ze heeft geen stem meer over. Ze heeft staan schreeuwen bij Faith No More. Vooral naar de zanger, want daar was ze altijd zo verliefd op: 'Hij is ook prima opgedroogd' , oordeelt Florien. Verder stond ze te dansen bij de Eagles of Death Metal: 'Ik houd wel van vieze, oude mannen.' Ieder zijn ding natuurlijk.

Verder was Florien aangenaam verrast door Lowlands Zingt en was ze ondersteboven van Snoop Dogg. Naar Grace Jones is ze erg nieuwsgierig. Ze heeft het gewoon naar zin. En ze heeft ook zin in de komende jaren.
Ster advertentie
Ster advertentie