Lowlands

Wat, in vre-des-naam, is de Tïtty Twïster?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat, in vre-des-naam, is de Tïtty Twïster?
"...If you can find cheaper pussy anywhere...FUCK iiiiiit!"
De From Dusk Till Dawn-films gezien? Dan moet de Tïtty Twïster jou aanspreken. Verreweg de meest bizarre tent op het Lowlands-terrein. Of toch in ieder geval van naam. Maar wat is de Tïtty Twïster in vredesnaam?

Vooraf wilde organisator MOJO er al niet al te veel over los laten. Ook een blik in het programmaboekje maakt ons niet veel wijzer...Trekhaak gezocht, Puur Gelul. En dan lezen we voor de deur nog over de Hard Rock Karaoke?! En wat doet Nico Dijkshoorn binnen?

Op onderzoek uit

Het ziet er op het eerste aanzicht nogal grimmig uit. Grijze, grauwe muren van hout. De woorden LOVE en HATE sieren de twee vuurspuwende middelvingers boven op het dak, doodskoppen "God Hates You All"...erg uitnodigend is het niet.

En toch staan er de hele dag lange rijen voor de deur. 's Middags kun je er namelijk prima terecht voor literaire verrijking. De Nightwriters zijn, net als voorgaande jaren, aanwezig, de boekenbeurs is de hele dag geopend en literair talent legt er zijn/haar werken voor aan het Lowlands publiek.

Metamorfose

Maar naarmate het donker wordt, verandert ook de sfeer in de Twïster. Vanaf 20.30 vinden er zaken plaats die het daglicht niet kunnen verdragen en metamorfoost de Lowlands Bookstore in de vuigste honky-tonk in de polder. En dan blijkt dat de naam toch wel treffend is gekozen.

Muzikaal aangevoerd door mc Weird Beard zie je rondborstige, wulpse en bloedmooie dames hun lichaamskunsten vertonen, al glijdend over de glimmende danspalen. En dat gaat er niet bepaald zachtjes aan toe!

De hete avond wordt afgesloten met de Hard Rock Karaoke. En dat levert een unicum op voor de Tïtty Twïster, daar het als enige programma-onderdeel haar naam eer aan doet. Karaoke, maar dan met AC/DC, Motörhead en Led Zeppelin.

Paaldanseressen

Sander Lantinga sprak met de bedenker van de Titty Twister. De paaldanseressen zijn overgevlogen uit de States!

Are you tough enough?

Als je dus bij onze studio langskomt, ga dan ook even bij de buren kijken. Maar kijk wel uit. Want ben jij wel tough enough om de Tïtty Twïster te doorstaan?

De introductie van de Tïtty Twïster in From Dusk Till Dawn:

Ster advertentie
Ster advertentie