Lowlands

De Lowlands Camping

  1. Nieuwschevron right
  2. De Lowlands Camping
Als je naar Lowlands gaat, slaap je op de camping. Zo is het nu eenmaal al jaren. De camping nader onderzocht.
Twee Lowlands groentjes van de internetredactie moeten uiteraard na de ervaring van het festival zelf, ook een kijkje nemen op de camping. De Lowlandscamping is een hele ervaring, is hen verteld. Met een open geest en de neuzen dicht betreden ze camping 1.


Camping 1

De hoeveelheid tentjes overvalt hen en al hun nachtmerries over de Lowlandscamping lijken werkelijkheid. Hutjemutje op elkaar op een met troep bezaaid veld, met een flink muffe geur op een toch open veld. En nogmaals, heel veel troep.Toch ziet het er naar uit dat de mensen het naar hun zin hebben.


De sfeer

Sanne en Youri leggen het uit: 'Het is de sfeer, het is namelijk heel gezellig. De hele dag en nacht door dansen en dan met z'n allen richting de camping. En gezellig en groupe tandenpoetsen. Ook ontmoet je hier veel mensen. En daarbij heb je natuurlijk weinig andere opties.'


Wat doe je overdag op de camping?

Wat doen mensen eigenlijk overdag op de camping, terwijl er zoveel te beleven is op het veld. 'Chillen' is een veel gehoord antwoord. Maar ook velen denken slim te zijn en juist als iedereen aan dansen is op het terrein even te douchen. Doortrapt. Verder komen veel een dutje doen en energie opdoen voor de rest van het weekend.

Daan en Geert zijn even naar de camping gekomen om naar hun eigen muziek te luisteren.'Gewoon even lekker reggae'. Hoezo lekker? De motten vliegen rond hun tentje en er liggen lege frietbakjes, maar met mayo voor de ingang. Verder lijkt het of ze kapotte bierglaasjes sparen. Bah!


Het kan ook anders...

Maurice en Anne- Lin verdienen de prijs voor hun georganiseerde tent. Alles heeft een eigen plekje en geen korreltje zand op het zeil te vinden. Klasse hoor! Dit in vergelijking met andere tenten, waar je niet dood gevonden wilt worden. Zij hebben net lekker gebarbequed en zijn nu even de tent aan het opruimen en aan het bijkomen.

Anne- Lin herkende de angstgevoelens van de twee internetredacteuren wel. Het heeft Maurice drie jaar gekost haar over te halen mee te gaan naar Lowlands. En hoe is het nu? 'Het valt me alles mee. Volgend jaar misschien wel weer.'

Ster advertentie
Ster advertentie