Lowlands

Florien is Lowlander For Life

  1. Nieuwschevron right
  2. Florien is Lowlander For Life
Florien mag voor de rest van haar leven naar Lowlands. In een loodzware week heeft Florien alle kandidaten achter zich gelaten.
Contador lijkt een amateur naast Florien. Ze fietste als een malle dwars het Gooi richting het Floriade terrein. Oververhit en buiten adem tikte ze als eerste Sander Guis aan, de verslaggever die de kandidaten stond op te wachten. Florien heeft over ongeveer 65 kilometer nog geen drieëneenhalf uur gedaan. Dat is knap, zeker na zo'n week achter de rug.

Florien is de winnaar

Nog nooit van haar leven heeft ze zo hard gefietst. Een welgemeend 'Godverdomme' ontglipte haar. Haar eerste reactie op de overwinning: 'Waar is Karin dan?'
Karin fietste op dat moment nog ergens op een dijk. De verliezend finaliste kwam compleet doorweekt een half uur later aan en heeft dus ook een behoorlijke prestatie geleverd. Maar dat zal helaas geen echte troost zijn, want de Lowlands For Life prijs gaat toch aan haar neus voorbij.

>> Luister hier naar Floriens eerste reactie

Florien kan voor de rest van haar leven naar Lowlands. In de Coen en Sandershow zal zij gehuldigd worden, zoals het een echte winnaar betaamt.


>> Lees hier alle berichten over Lowlands For Life


Gefeliciteerd!

Ster advertentie
Ster advertentie