Lowlands

Geniet na van Lowlands 2011

  1. Nieuwschevron right
  2. Geniet na van Lowlands 2011
It's a (w)rap! Lowlands 2011 zit er voor 3FM op. Geniet hier na in beeld, audio en sfeer!Terwijl de die- hards nog even doorstuiteren in de Bravo, ruimt 3FM de studio op. Met pijn in het hart, doch voldaan schrapen we de modder van de laarzen en after sun op de neuzen. Even alles verwerken met een gezonde tuut in de oren. Want er is veel gebeurd in een weekend 3FM op Lowlands.

Audiohighlights

Met zoveel uren radio achter de kiezen, is het moeilijk kiezen wat het leukst was. We hebben je geholpen en alle audiohighlights op een rijtje gezet. Domien verdrinkt in skippyballen, Ramon neemt een patattoo en interviews in de studio.

>> Luister naar de highlights van vrijdag
>> Luister naar de highlights van zaterdag
>> Luister naar de highlights van zondag

Foto's

De drie mastodonten van de fotografie, Ben Houdijk, HP van Velthoven en Bullet- Ray van Olphen, struinden de tenten af en ploegden door de modder van het veld voor die mooiste foto's. Hail to the fotografen.

>> Check de foto's van de vrijdag
>> Check de foto's van de zaterdag
>> Check de foto's van de zondag


3ONSTAGE/ 3VOOR12 Sessies

In de 3ONSTAGE containers kwamen er veel artiesten een klein groepje lucky basterds verwennen. Onder andere The Deaf, Crystal Fighters , Chef'Special en meer. Kijk het terug. Alsof je er zelf bij was.
3VOOR12 liep de tenten af voor optredens van flink wat optredens. Kijk naar de live streams van onder andere Within Temptation, Babylon Circus en Flogging Molly.

>> Zie hier de 3ONSTAGE sessies en 3VOOR12 live streams


3VOOR12 Recensies

3VOOR12 was uiteraard ook aanwezig en liet een kritisch licht schijnen over de optredens van Lowlands. Lees de concert recensies.

>> Lees de recensies


Video

Bemand met een camera en overlopend van vragen liep 3FM over het veld. Dat resulteerde in bewegende beelden. Maar ook opnames in de overvolle, bruisende studio, waar GROTE NAMEN de harten van de DJ's verwarmden.

Zie hier

Ster advertentie
Ster advertentie