Lowlands

Go Back To The Zoo opent Lowlands 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Go Back To The Zoo opent Lowlands 2012

HET IS BEGONNEN! Lowlands 2012 werd in stijl geopend door Go Back To The Zoo die een volle Alpha meteen platspeelde.

10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1... KNAL! Geen oud en nieuw met zo'n klap, maar het begin van Lowlands 2012. De eer van het fantastische eerste optreden was dit jaar aan Go Back To The Zoo. Hollands' trots stelde alles behalve teleur.

Go Back To The Zoo live op Lowlands

Het is niet de eerste keer dat de mannen op Lowlands staan en het leek dat die ervaring ze alleen maar goed heeft gedaan. De Alpha liep vol, de muziek klonk fantastisch en het publiek had er zin in onder een stralend zonnetje. Wat wil je eigenlijk nog meer?

GBTTZ bij Coen en Sander op Lowlands

Als vrienden van de Coen & Sander Show, kwamen ze ook even bijpraten in de icey chilled studio. Terugblikken op een waanzinnig optreden in de alpha, biertje in de hand en onder de indruk.

Cas was vooral onder de indruk van het feit dat het de twintigste editie van het festival was. "De eerste keer dat ik naar Lowlands ging was het 10 jaar Lowlands."

Gezonde Lowlandsspanning

Optreden als eerste band op een vroeg tijdstip, brengt een gezonde spanning met zich mee. Staat die enorme joekel van een circustent wel vol? Ze maakten de belofte waar en het publiek liet hen niet stikken: het was volle bak!

In de container van 3 On Stage

Euforisch van hun optreden in de Alpha en hun hysterische bezoek aan Coen en Sander, betraden de Hieltjes broers and friends de 3 On Stage container voor een banging sessie:

Ster advertentie
Ster advertentie