Lowlands

De finalisten: Florien en Karin

  1. Nieuwschevron right
  2. De finalisten: Florien en Karin
Voor Babette zit de worsteling door de week erop. Zij zong als een nachtegaal, maar moest het afleggen tegen Karin en Florien.
Het wordt stiller en stiller op de camping. Karin en Florien zijn de laatste twee kandidaten die overblijven en op vrijdag head to head gaan voor de eer en glorie. Babette zong, samen met Marcin Felis en Phil Tilli van Moke, een schitterend eigen nummer.

Phil meende de geboorte te zien van een nieuwe rockdiva van Nederlandse bodem en vreesde er zelfs voor meteen al uit de band gepleurd te worden. Anouk, eat your heart out. Hier komt Babette!

>> Luister naar de ode van Babette en Moke

De india in 2010 voor Florien?

Florien volgde Babette op samen met Elle Bandita en liet horen dat ze, ondanks haar onzekerheid erover, toch kon rocken en maat kon houden. De India 2010 is nog niet uitgesloten...

>> Luister naar de ode van Florien en Elle

Bibberende Karin

Het spiekbriefje van Karin was zowat onleesbaar toen ze aan de beurt was om haar stembanden te laten trillen. Het blad schudde als een malle in haar handen, maar ze wist het er goed uit te persen, tot groot plezier van de luisteraars. Zij gaven haar, met maar liefst 62% van de binnengekomen sms stemmen, de eerste finale plek.

>>Luister naar de ode van Karin en Roosbeef

Zusterstrijd

Nu kwam het aan op het vakkundige oordeel van de aandacht luisterende Eric van Eerdenburg. Het rauwe, maar met emotie doorspekte stemgeluid van Florien gaf wat hem betreft de doorslag. Zij moet er vrijdag voor vechten, zodat ze samen met haar vriendin Babette naar Lowlands kan tot het einde der tijden.

Terug naar de camping voor de finalisten en goed slapen. Friday is D-Day...

Ster advertentie
Ster advertentie