Lowlands

Biffy Clyro kotst weleens tijdens een show, maar wél netjes in een emmertje

  1. Nieuwschevron right
  2. Biffy Clyro kotst weleens tijdens een show, maar wél netjes in een emmertje

Je moet het podium wel een beetje respecteren, natuurlijk. De Schotse rockers waren te gast in de 3FM-studio en speelden hun hit 'Howl' live.

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

Biffy Clyro bracht op vrijdagavond 19 augustus een bezoek aan de 3FM-studio op Lowlands. Ze hadden eerder dit jaar de 3FM Megahit met 'Animal Style' en nu staan ze op Lowlands in een volle Bravo. Simon begint met een lekkere dosis liefde.

"We hebben jullie gemist, man! Fijn om weer terug te zijn. Het wordt lekker zweten in de tent vanavond!"

Foutje, bedankt

Simon pakt na een dubieuze opmerking ("I like to grab as many balls as possible...") een vraag van Klyne uit de grabbelton: 'Heb je wel eens gekotst op het podium?' Die vraag werd beantwoord met een volmondig JA. Het gebeurt zelfs wel vaker.

"Het is niet tof, niet voor ons en niet voor het publiek. Ik doe het altijd wel in een emmer, je moet het podium respecteren!"

Biffy Clyro gaat niét naakt

En da's best zeldzaam, want doorgaans staan ze op het podium het liefst met zo min mogelijk kledingstukken aan. De drie hebben een gezamenlijke tattoo genomen, die doorloopt over alledrie hun lijven. Simon vermeldt dat hij voor 19:00 uur 's avonds zijn broek liever niet uittrekt, dus we moeten genoegen nemen met een beschrijving van hoe het eruit ziet.

Biffy Clyro live in de 3FM-studio

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie