Lowlands

Jury Lowlands For Life bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Jury Lowlands For Life bekend
Eric van Eerdenburg, Sander Lantinga en Jean-Marc van Tol treden op als dekundige vakjury tijdens de Lowlands For Life actie
In het programma van Giel werd donderdagochtend bekendgemaakt dat Eric van Eerdenburg, Sander Lantinga en Jean-Marc van Tol als juryleden gaan optreden tijdens de Lowlands For Life actie.

Lowlands For Life criteria

Eric gaf tijdens een gesprek met Giel aan dat hij tijdens het jureren vooral zal letten op enthousiasme en Lowlandswaardigheid van de kandidaten. Je hoeft geen Lowlander van het eerste uur te zijn om deel te nemen, als je maar uitstraalt liefde voor festivals te hebben.

Juryleden Lowlands For Life

Sander Lantinga, oud inwoner van Biddinghuizen en die-hard Lowlander, is het tweede jurylid en last, but not least zal ook Jean-Marc van Tol (regelmatig in een polonaise op het Lowlandsterrein gesignaleerd) kijken welke kandidaat voor de rest van zijn of haar leven naar Lowlands kan gaan.

Meld je aan!

De jury selecteert uit alle aanmeldingen op 3fm.nl/lowlands 100 kandidaten. Deze 100 lucky few worden op zaterdag 18 juli uitgenodigd voor een grote Lowlands Ren-je-rot-kwis.

>> Knip, plak, film en upload de reden waarom JIJ Lowlands For Life moet krijgen
Ster advertentie
Ster advertentie