Lowlands

Volgens Frank is Dua Lipa meer dan klaar voor LL18

foto: Guido Twilhaar
  1. Nieuwschevron right
  2. Volgens Frank is Dua Lipa meer dan klaar voor LL18

Sziget is in volle gang en afgelopen weekend was 3FM erbij om verslag te doen van dit enorme feest in hartje Boedapest. Naast Kendrick Lamar, Mumford & Sons, Gorillaz en Bastille stond ook Dua Lipa op het acht dagen durende festival. Haar show was er echt eentje voor in de boeken!

Show van topformaat

3FM-dj Frank van der Lende, better known as Festival Frankie, stond zondagavond mooi op tijd klaar om de show van Dua te zien. Hij werd absoluut niet teleurgesteld!

Een mini review: "Het was een show met veel dansers, backing vocals, een grote band en Dua als stralend middelpunt. Ze zette een volwassen show neer waar niet eens al haar hits in zaten! Ik heb 'Homesick' en 'Hotter Than Hell' niet gehoord, maar dat maakte niet uit. Ze blonk uit in interactie met het publiek en de visuals waren ook top. En zelf zag ze er natuurlijk fantastisch uit in die grote Adidas-trainingsbroek, gecombineerd met dat sexy topje en een goeie boblijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stem kwijt

Ook 3FM Festifan-prijswinnaar Famke was er natuurlijk ook bij op Sziget en ze keek de hele week al uit naar de show van Dua Lipa. Lekker girlcrushen!

Famke: "Het publiek ging al tot het uiterste toen ze opkwam! Ze stal de show volledig en de meeste liedjes werden uit volle borst meegezongen. Ze was zelf zó enthousiast dat ze op een gegeven moment heel even haar stem verloor, maar het publiek zong gewoon nét nog wat harder mee toen. De show was echt top, bomvol energie!"

Dua zelf

Dua Lipa wist zelf ook niet helemaal meer waar ze het moest zoeken gisterenavond. Sziget was haar eerste écht grote headlineshow op een festival en aan haar tweet te zien wil ze het nog wel een paar keer doen: "What an absolute dream. I don't know how we got here so fast but I never wanna leave. Love you all so much for last night... Life is pretty crazy!" Ze deelde beelden en foto's van de show op haar Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM x Dua Lipa

En hier nog wat foto's van de show, gewoon omdat het kan!
Ster advertentie
Ster advertentie