Lowlands

Waar hebben de bezoekers zin in?

  1. Nieuwschevron right
  2. Waar hebben de bezoekers zin in?
De eerste biertjes zijn allang weggetikt. De eerste danspasjes zijn uitgeprobeerd. Maar waar komen de bezoekers eigenlijk voor?
Menno komt vooral om zichzelf te zijn op Lowlands, om zich vanonder het juk van de dagelijkse beslommeringen en beperkingen uit te wringen. Vandaar ook zijn outfit. 'Waarom zou een man niet zo'n legging mogen dragen? Het zit heerlijk!' En het staat hem ook erg goed, moeten we toegeven.

Haar

De pruik en de snor draagt hij uit een verlangen naar meer haar. In het dagelijks leven doet zijn haar niet zo veel: hij is kaal. En nu kan hij dan eindelijk zijn wie hij wil zijn: een man met een weelderige haardos en een Duitse snor. Het is een plaatje. En op deze manier probeert hij de Magneetbar in te komen voor The Kooks, die misschien een showtje weggeven.

Menno's Top 3:

The Klaxons
The Kooks
Arctic Monkeys

Nina en Michelle

Nina en Michelle hebben eigenlijk niet zo goed naar het programma gekeken. Tja, die sfeer he? Maar als ze dan toch een Top 3 moeten geven, dan zijn het Opeth, Them Crooked Vultures en The Prodigy. Ook gaan ze even bij Snoop Dogg kijken:'We hebben geen idee wat we daarvan moeten verwachten op Lowlands.' Het is ook raar!

Nina en Michelle's Top 3
1. Opeth
2. Them Crooked Vultures
3. Prodigy

Dave

Dave heeft ook niet zo goed naar het programma gekeken. Wat wil je ook : je moet je kaarten al kopen als de line-up nog helemaal niet bekend is. En daarbij heeft Dave alles al gezien wat hij wilde in Sziget: 'Daar moet je echt heen!' En Lowlands dan? 'Lowlands voelt gewoon als thuiskomen' Wat een quote, en dat al op de eerste dag.

Dave's Top 3:

Prodigy
2 Many DJ's
Lily Allen


Bianca en Elise

Bianca is voor de tweede keer op Lowlands, Elise is al drie keer geweest. Ook zij zijn blind afgegaan op de goede smaak van Eric van Eerdenburg en zijn niet teleurgesteld. Ze zijn redelijk eensgezind over hun favorieten: Arctic Monkeys natuurlijk, Kaiserchiefs, Maximo Park. Elise vindt Delain ook leuk, Bianca wat minder.

Elise en Bianca's Top 3
Arctic Monkeys
Kaiserchiefs
Maximo Park


Wat is jouw Top 3 van Lowlands?

Ster advertentie
Ster advertentie