Lowlands

De 3FM Lowlandsfoto's van 2010

  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM Lowlandsfoto's van 2010
Lowlands is niet alleen muziek en 3FM is niet alleen radio. Daarom leggen drie topfotografen alles van het festival vast.
Gewapend met een high-tech camera, een joekel van een lens en een behoorlijke dosis artistiek inzicht hobbelen de drie fotografen voor 3FM het festivalterrein over om alles vast te leggen wat Lowlands zo tof maakt: muziek, sfeer, zon, ontspanning, kunst, bands and so on. Alles wordt vakkundig op de gevoelige plaat vastgelegd.

Foto's van de Lowlands-vrijdag

Lowlands werd in alle vroegte geopend door Giel om daarna gewoon niet meer te stoppen. Ook de fotografen sjezen het terrein over.

>> De foto's van Lowlands-vrijdag


Foto's van de Lowlands-zaterdag

Nog voor de uitzending begon, begon Lowlands 's ochtends héél vroeg. Go Back To The Zoo stond zomaar op de camping en gaf een legendarisch ontbijtconcert. En verder? Verder bestond de dag alleen maar uit hoogtepunten.

>> De foto's van Lowlands-zaterdag


Foto's van de Lowlands-zondag

De laatste dag Lowlands kwam met de eerste zonnestralen alweer op gang. De uitzendingen van 3FM begonnen in de middag, maar daarvoor werde de tofste bands al op de gevoelige plaat vastgelegd door de messcherpe fotografen.

>> De foto's van de Lowlands-zaterdag
Ster advertentie
Ster advertentie