Lowlands

Dag 2 van Lowlands 2015 zag er zo uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Dag 2 van Lowlands 2015 zag er zo uit

Op deze zonovergoten dag kon je lekker genieten van de mooiste muziek. Maar er was meer, veel meer. Wat dan allemaal? Dat check je in het dagoverzicht van de Lowlands-zaterdag.

Wil je nog even checken hoe de vrijdag van Lowlands was? Dat zie en lees je hier.

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)
(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

Hoogtepunten radio

Er kwamen verschillende artiesten langs in de 3FM-studio en de DJ's bezochten ook een aantal muzikanten in hun natuurlijke habitat. Dat leverde leuke audio op. Check onder andere de interviews met Echosmith, Courtney Barnett en De Jeugd van Tegenwoordig hier.

>> Beluister alle radiohoogtepunten van Lowlands 2015

Foto's Lowlands 2015

Onze topfotografen Hans-Peter van Velthoven, Bullet-Ray van Olphen en Ben Houdijk maken het hele Lowlands-weekend door prachtige kiekjes. Van fijne sfeermomenten tot aan toffe foto's van de optredende artiesten. Check ze hieronder!

>> Alle foto's van de Lowlands-zaterdag check je ook op de Flickr van 3FM

Video's op Lowlands 2015

Een interview met Years & Years, een vragenvuur voor Rudimental: ons videoteam legde die gebeurtenissen vakkundig vast op video. Al die filmpjes check je in de afspeellijst op YouTube, of hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Bekijk alle video's op de videopagina
>> Check alle live-optredens op de site van 3voor12 Radio

3FM On Stage

Naast de 3FM-studio op Lowlands staat een grote rode container. In die container geven artiesten exclusieve sessies voor een heel klein gezelschap. Die intimiteit maakt de optredens in de 3FM On Stage-container extra mooi en bijzonder. En dat kun je met eigen ogen terugzien, want alle sessies staan op 3fm.nl/onstage!

De Jeugd Van Tegenwoordig gaf een primeurtje; ze speelden hun nieuwe single 'Manon' voor het eerst aan het kleine gezelschap in de 3FM On Stage-container. Maar ook Lianne La Havas en Gallowstreet gaven een exclusief showtje.

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

We houden je via 3FM, 3fm.nl en onze social media-kanalen helemaal op de hoogte van alles wat er in Biddinghuizen gebeurt en is gebeurd.

>> Check de uitzendtijden van 3FM op Lowlands 2015
>> Check de recensies van 3voor12 Radio
>> Meer over Lowlands 2015

Ster advertentie
Ster advertentie