Lowlands

3FM-DJ's jagen hun favoriete acts na

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-DJ's jagen hun favoriete acts na

Man, oh man. Er gebeurt zo veel op Lowlands. Er zijn ZO veel optredens. De DJ's van 3FM trekken er natuurlijk ook op uit om hun favoriete artiesten live te zien spelen. Wie zag wat? We zetten het op een rij.

Foto: Bullet-Ray

Giel Beelen ging naar Triggerfinger

Triggerfinger, een van de headliners van de eerste dag Lowlands. Giel nam vrijdagavond een kijkje en deed later uitgebreid verslag van het concert. Hij voelde zich bijna schuldig dat de band dit jaar de epische cover 'I Follow Rivers' niet deed (Triggerfinger maakte speciaal voor de ochtendshow van Giel een eigen versie van Lykke Li's hit 'I Follow Rivers').

Vorig jaar zette Triggerfinger de tent nog op z'n kop met dit nummer. Dit jaar was dat totaal overbodig. De Alpha was meer dan klaar voor de eigen muziek van Triggerfinger.

>> Bekijk de beelden van Triggerfinger in de Alpha

Foto: Hans-Peter van Velthoven (HP)

Domien ging naar Jett Rebel

Domien kwam Coen vertellen over een verbluffende show van Jett Rebel. De verwachtingen waren hooggespannen. "Ja, ga het dan maar waarmaken," zei Domien. De hamvraag. Is het hem gelukt?

>> Bekijk de beelden van Jett Rebel in de Grolsch

Jett Rebel doet dit jaar heel wat festivals. Zo schitterde hij in juni nog samen met Larry Graham op Pinkpop. Ook een must see!

Foto: Bullet-Ray

Sander Hoogendoorn ging naar Stromae

Stromae. Misschien wel dé man van 2014. En zeker de headliner van dag twee van Lowlands. Sander Hoogendoorn ging een kijkje nemen in een bomvolle Alpha tent.

Michiel laaiend enthousiast over Stromae

Spreek je een doorgewinterde artiest als Stromae, dan is de kans groot dat hij een kleine reserve inbouwt in een interview. Hij liet Michiel echter het achterste van zijn tong zien en dat maakte indruk op de DJ:

>> Bekijk hier het interview van Michiel met Stromae

Foto: Bullet-Ray

Herman Hofman: "Typhoon krijgt eindelijk erkenning die hij verdient"

Herman Hofman was lyrisch over de show van Typhoon. De rapper krijgt volgend hem eindelijk de erkenning die hij verdient.

>> Bekijk het ontbijtconcert van Typhoon

Roosmarijn zat te fangirlen bij Chet Faker

Roomarijn kwam tussen de opnames van haar tv-programma over Lowlands op Nederland 3 nog even langs in de 3FM-studio. Roosmarijn vertelde dat ze overdag Chet Faker mocht interviewen. Ze vond zijn nieuwe album zelf helemaal geweldig, dus ze zat keihard te fangirlen. Maar de beste man had wel even mogen douchen na zijn 3 On Stage-sessie...

>> Check de hele show en 3 On Stage-sessie van Chet Faker

Wat is jouw Top 3?

Dit jaar geen zomerse temperaturen, maar met een extra trui, laarzen en hippe poncho of regenjas Biddinghuizen onveilig maken. De ietwat regenachtige Lowlands editie van 2014 is klaar. History. Het was opnieuw een verbluffende editie met een geweldige line-up, de mooiste mensen, heerlijke eettentjes en fijn cabaret. Voor om te lachen. Waar heb jij het allerhardst van genoten?

>> We zijn benieuwd naar jouw Top 3!
>> Check hier The Best Of Lowlands 2014

Ster advertentie
Ster advertentie