Lowlands

Lijsttrekkers en Kamerleden naar Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Lijsttrekkers en Kamerleden naar Lowlands

Met de verkiezingen in het verschiet organiseert Lowlands een heus politiek circus. Van (bijna) iedere grote partij is iemand aanwezig.

Dit jaar begint voor veel partijen de campagne op Lowlands. Met de verkiezingen in het vooruitzicht organiseert Lowlands een plek waar de politieke met elkaar en met het Lowlands-publiek in dicussie kunnen: Het Politieke Circus.

Lowlands presenteert LLowgenda, Politiek Circus

Lijsttrekkers en kandidaat-Kamerleden van de Nederlandse politiek gaan speechenover de toekomst van Nederland en het oplossen van de problemen waar we voor staan. Op zondag 19 augustus in de India tussen 11.00 en 13.00 betreden zij de ring voor LLowgenda, Politiek circus.

Politieke kopstukken gaan in gesprek met Lowlands-publiek

Lijsttrekkers Diederik Samsom (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Jolande Sap (GroenLinks) spreken tijdens Llowgenda. De VVD wordt vertegenwoordigd door staatssecretaris Halbe Zijlstra, de SP stuurt Kamerlid Sharon Gesthuizen en Mona Keijzer zal speechen namens het CDA. Van alle grote partijen is alleen de PVV afwezig.

Als je ook een vraag aan de politieke kopstukken wilt stellen kan dat. Je kunt je vraag twitteren met hashtag #LLowgenda. LLowgenda wordt live uitgezonden op Politiek 24.

Serious Politics op Lowlands 2007

Het is niet de eerste keer dat Lowlands de ruimte biedt voor een politiek debat. Ook in 2007 was dit het geval, toen het ging over het klimaat. Eric Corton fungeerde als gastheer en gespreksleider.Ster advertentie
Ster advertentie