Lowlands

Glitterparty bij Slayer

  1. Nieuwschevron right
  2. Glitterparty bij Slayer

Door een paar fervente Slayer fans werd er op Lowlands een feestje georganiseerd bij het optreden van de band. Geen duivelsaanbidding, maar een glitterfeest!

Via Facebook riepen de glitteraanbidders festivalgangers op om zo glamorous mogelijk naar het concert van Slayer te gaan:

"Na het gigantische succes van het gebroederlijke watergevecht van Lowlands 2012 een nieuwe meeting om onze eensgezindheid te laten zien.

Dit jaar komen de boze opa's van Slayer naar Biddinghuizen, en ondanks dat we groot fan zijn van Bloedregen en Dode Engelen willen we dit heugelijke feit een beetje opvrolijken met wat sparkles! Wij houden van glitter, wij houden van Slayer. Het zou toch geweldig zijn om deze twee te combineren tot één groot shinend hoogtepunt?

Daarom! GLITTERRRRRRRRRRRRMEETINGGGG! ♥"

Glitterfeest viel in het water

Het beloofde een groot festijn te worden, maar helaas viel het feestje een klein beetje in het water. Letterlijk. Het regende dat het goot. Het kwam met bakken naar beneden. De hemel brak open. Op zich wel toepasselijk bij een optreden van Slayer, maar helaas was het geen voordeel voor een groot shinend glitterfeest. Gelukkig mocht het de pret niet drukken voor alle Slayer fans die zich vooraan in de Grolsch hadden verzameld. Zij konden, zonder verblind te worden door alle shiny glitteraars, genieten van hun band.

Glitterfoto's van 3voor12

3voor12 ging ook op zoek naar het glitterfeest. De fotograaf vond een paar verdwaalde sprankelende Slayer-fans. Ook Roosmarijn was erbij en drie keer raden wie zij daar trof? Kees van Hondt! De feest-DJ is van alle markten thuis, want hij stond net voor het optreden lekkere doom metal te draaien in de Grolsch.


Bekijk de oogverblindende beelden hier!

Ster advertentie
Ster advertentie