Lowlands

Recensiekoning recenseert MetMichiel en Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Recensiekoning recenseert MetMichiel en Lowlands

Lowlands is niet alleen muziek; er is ook literatuur, film, theater... en de gasten van Recensiekoning zijn er om dit allemaal beoordelen.

Na het bezoeken van James Worthy in de Titty Twister en het eten van pannenkoeken op het veld, heeft Lowlands-veteraan Michiel alweer een derde tip voor ons klaarstaan: recenseren met de Recensiekoning.

Het recenseren van... alles!

Misschien ken je Recensiekoning wel van de blog of hun artikelen. Deze gasten recenseren alles, maar dan ook echt werkelijk alles. Zo ook op Lowlands. Daar zullen ze niet zozeer de bands gaan beoordelen, maar kijken ze meer naar zaken als het eten, het gras, de kleur van de tenten... En jij kunt dat samen met hen doen in de Titty Twister:

Het recenseren van... MetMichiel!

De jongens van Recensiekoning beweren echt alles te recenseren, maar hebben ze al eens een compleet radioprogramma beoordeeld? Michiel gooit zichzelf voor de leeuwen en laat woensdagavond de gehele uitzending van MetMichiel live recenseren door de Recensiekoning. Wij zijn benieuwd of hij na deze uitzending nog steeds zo enthousiast over dit concept is!

Zelf recenseren via Giglocker

Gaat het jou te ver om werkelijk alles te bekritiseren, maar vind je het wel leuk om alle concerten die je gezien hebt bij te houden? Dan is de app Giglocker wellicht iets voor jou. Met deze app kun je alle optredens beoordelen en dit gelijk delen. Michiel gaat in elk geval Giglocken op Lowlands!

Ster advertentie
Ster advertentie