Lowlands

Wat was jouw Lowlands Top 3?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat was jouw Lowlands Top 3?

Het zit er op. Bam! De drie prachtige festivaldagen van Lowlands 2014 zijn voor 3FM een feit. Wij willen jouw hoogtepunten horen. Van welke geniale act, stampende show of watertandend gerecht kon jij geen genoegen krijgen? We want to know!

Skrillex (Foto: Ben Houdijk)

Dit jaar geen zomerse temperaturen, maar met een extra trui, laarzen en hippe poncho of regenjas Biddinghuizen onveilig maken. De ietwat regenachtige Lowlands editie van 2014 is klaar. History. Het was opnieuw een verbluffende editie met een geweldige line-up, de mooiste mensen, heerlijke eettentjes en fijn cabaret. Voor om te lachen.

Wat is jouw Lowlands Top 3? Laat het onderaan dit artikel weten.


Foto: Hans-Peter van Velthoven (HP)

De beste artiesten op Lowlands

Disclosure, Kaiser Chiefs, Imagine Dragons, Triggerfinger, The National, Stromae, Volbeat, Queens Of The Stone Age, Snoop Dogg... Het is gewoon té veel om op te noemen. De organisatie van Lowlands had dit jaar weer een prachtige line-up samengesteld. Check 3fm.nl/festivals-lowlands voor (bijna) alle optredens. Kijk ze op je gemakje terug. Van welk concert kreeg jij de kriebels?

Foto: Bullet-Ray

Er moet ook gegeten worden

Van dansen krijgen je honger. En dorst. Lowlands is een walhalla voor lekkerbekjes. Houtoven pizza's, ijsjes van sexy meisjes, Australische pies, sushi, broodjes meelworm. Niks is te gek hier in Biddinghuizen. Van welk gerecht, hapje of drankje ondergingen jouw speekselklieren een culinair orgasme?

Foto: 3FM

Creatievelingen op Lowlands

Muziek, drinken, eten, goede gesprekken. Ja. Dat zie je op vele festivals. Lowlands onderscheidt zich (onder andere) door de creatieve geest de ruimte te geven. Tot aan de sterren en daar voorbij! Zo zag je bijvoorbeeld veel kartonnen knutseltjes voorbij komen. En als je dan een bekende Nederlander bent, zoals bijvoorbeeld, ahum, Eric Corton, dan friemelen mensen een kopie van je in elkaar. Altijd leuk. Welk kunstwerk fascineerde jou?

>> Zes keer creatief met karton

Laat hieronder jouw Lowlands Top 3 achter. Tot volgend jaar!

Ster advertentie
Ster advertentie