Lowlands

Coen, Sander, Fitz & The Tantrums

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen, Sander, Fitz & The Tantrums
Coen en Sander deden de warming-up voor een heel weekend Lowlandsgeweld. Daarbij kregen ze hulp van soulwonder Fitz en zijn Tantrums.
'Moneygrabber' was - mede door toedoen van Gerard - niet meer uit ons hoofd te branden. Erg? Valt wel mee, want er zijn behoorlijk wat ergere dingen te bedenken dan de soulvolle indie van Fitz & The Tantrums om dagen mee de neuriën. De boys 'n girl stonden ook op Lowlands en kwamen op visite bij Coen en Sander.

'Hot and sweaty dance party'

Eerder die dag zorgde Fitz en zijn band al voor een bomvolle Grolsch-tent. Hutjemutje ging het publiek los en vooral 'Moneygrabber' zorgde voor een 'hot and sweaty dance party,' zoals Fitz het zelf mooi verwoordde. Ook op Lowlands werkt die vuige indiesoul prima.

Kort bezoekje

Voordat ze vrijdagavond het vliegtuig zouden stappen, kwamen ze nog verhit van het concert langs bij het olijke duo van 3FM. Het was wel een beetje snelsnel, want de mannen hebben geen vakantie. Van optreden naar optreden hoppen ze, altijd druk.
Intieme soul bij 3 On Stage

We zeiden al dat ze druk waren. Ook de 3 On Stage-container was niet veilig voor Fitz. Het ging he-le-maal loos in de container. Schudden op grondvesten, je kent het wel.


Ster advertentie
Ster advertentie