Lowlands

Woensdag: Lorna takes a dive

  1. Nieuwschevron right
  2. Woensdag: Lorna takes a dive
Lorna is kopje onder gegaan in de race om de Lowlands For Life kaart. Ondanks haar dappere poging, was ze niet in staat om genoeg wc-rollen droog over te brengen.
De dames vertrokken woensdag in alle vroegte naar een nog nader te bepalen lokatie in Eindhoven. 'We zeggen niet wat je gaan doen, maar neem je zwemkleding mee', luidde de instructie voor de Lowlands For Life kandidates. Verder hadden ze nog te horen gekregen dat ze zo veel mogelijk wc-rollen mee moesten nemen, want als je aan kamperen denkt, dan denk je natuurlijk ook aan...juist, met je plee-rol onder de arm naar de toiletten.

Rollenspel
De dames moesten woensdag dan ook laten zien hoe behendig ze zijn met wc-papier. Hoe meer rollen ze bij zich hadden, hoe kleiner de kans dat ze 's avonds naar huis moesten. De opdracht bleek een zware: Breng zoveel mogelijk wc-rollen droog naar de overkant van het zwembad. Aan de overkant staan namelijk hun vriendinnen bij de sauna die heel nodig moeten, maar geen papier hebben.

Het was geen kwestie van plons en gaan, maar eerst een lange trainingsdag vol oefeningen die hen voor moesten bereiden op de ware battle. Hup dames, achter die peperkoek aan...Handicap

In het Pieter van den Hoogebandzwembad in Eindhoven spartelden de dames wat af. Wat ze nog niet wisten is dat het hen nog een graadje moeilijker gemaakt ging worden. Ze waren in de waan dat ze alleen de wc-rollen droog aan de overkant moesten krijgen, maar er dook nog een obstakel op. Coen en Sander wisten hen te vertellen dat ze de opdracht moesten vervullen, niet in het gewone bad, maar in het golfslagbad! Sanders taak als jurylid was om via de webcam erop toe te zien dat alles netjes verliep.

Badmeester Rudy neemt afscheid van Lorna

In Met Michiel, gepresenteerd door Domien - Michiel zit een weekje ondergedoken - , klonk het startschot. Rudy Mackay deed vanaf de kant verslag en keek toe hoe Karin en Florien de golven met gemak trotseerden en op de voet gevolgd werden door Babette en Lorna. Laatstgenoemde haalde echter een nat pak en wist de minste pleerollen over te zwemmen. Daarmee is haar kans op Lowlands For Life verkeken.

Florien: 12 rollen
Karin: 11 rollen
Babette: 9 rollen
Flora: 8 rollen

>> Gelukkig hebben we de foto's nog...
Ster advertentie
Ster advertentie