Lowlands

In 8 stappen alles over Lowlands 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. In 8 stappen alles over Lowlands 2015

Wat hebben we on-ge-looflijk genoten van het weekend Lowlands. Nu het erop zit, kun je bij 3FM online álles nog rustig in je opnemen. En dat kan al in acht stappen.

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Niet één, niet twee, maar drie hele vette dagen in het prachtige Biddinghuizen. De polder bleek weer de massa's mensen, uren vette muziek en de kilometers lange andere dingen die te doen zijn op het terrein van Lowlands 2015 aan te kunnen. Of je er nu bij was, of je thuis de boel gevolgd hebt, we hebben hier een spoorboekje waarmee je in acht stappen álles van deze editie nog een keer beleeft.

1. Radiohighlights

Urenlang bemanden we de 3FM-studio op het Lowlandsterrein. We begonnen vrijdagochtend vroeg al bij Giel en hielden tot diep in de avond op zondag pas op. Een keur aan artiesten, DJ's en andere gasten kwamen langs en de highlights? De highlights kun je nog terugluisteren natuurlijk.

>> Luister de radiohighlights van Lowlands 2015 terug

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

2. 3FM liveblogs

Drie dagen lang hielden de 3FM Online-redacteuren alles in en om de 3FM-studio in de gaten en hielden dat bij in de grote 3FM liveblogs per dag. Da's echt super om nog op je dooie akkertje door te scrollen. Lees hier vrijdag, zaterdag en zondag.

3. Foto's

Hans-Peter van Velthoven, Ben Houdijk en Bullet-Ray van Olphen schoten de mooiste foto's die je in tijden hebt gezien. In drie dagen tijd leverden ze honderden foto's aan die je allemaal tot in detail in je op kunt nemen. Check de fotopagina of de slideshow hieronder.

4. Filmpjes te over

Van de Alpha tot de India tot in de 3FM-studio, ook onze cameramannen waren overal op het terrein om de mooiste momentjes vast te leggen op bewegend beeld. De filmpjes kun je terugkijken op de videopagina.

5. 3FM On Stage sessie

Naast de studio stond de 3FM On Stage-container. Daar gaf de ene na de andere topact een intieme sessie voor een heel klein publiek. Dan denk je misschien dat dat sneu is voor al die andere mensen, maarrrrr... die kun je online bekijken. Da's echt de moeite waard.

>> Bekijk alle 3FM On Stage sessies

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

6. Concerten terugkijken bij 3voor12

De collega's van 3voor12 hebben gefixt dat je een hele rits aan concerten bij ze terug kan kijken. Wij hebben daar de krenten uit de livepap geplukt en die verzameld op één overzichtelijke pagina.

>> Bekijk de Lowlands 2015 concerten

7. Verslagen en recensies van 3voor12

Of je nu op zoek bent naar scherpe concertverslagen of wil weten waar je de beste burger kon scoren, je kunt bij 3voor12 terecht die traditiegetrouw vakkundig verslag deden van het hele festival.

>> Check het hele 3voor12-Lowlandsdossier

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

8. Tv-uitzending NPO 3

Op NPO 3 werd laat op de avond een tv-overzicht uitgezonden van deze editie en uiteraard kun je 'm rustig bekijken vanuit je luie stoel.

Dat was 'm! Het was fantastisch! Tot volgend jaar!

Ster advertentie
Ster advertentie