Lowlands

Met het festivaldagboek naar Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Met het festivaldagboek naar Lowlands

3FM-DJ's Frank, Roosmarijn en Wijnand gaan komend week naar Lowlands. In de festivaldagboek-app hebben ze aangegeven welke acts ze absoluut gaan checken.

Dit zijn de tips van onze DJ's:

Roosmarijn: "Anderson .Paak is dè man van je festivalzomer. Zo'n ras-entertainer mag je echt niet missen op Lowlands. Hij gaat bodyrollend, drummend en rappend van links naar rechts over her podium en na het optreden zul je Als fan de tent weer uit gaan."

Wijnand: "Die Antwoord. MUST SEE! Ik heb ze dit jaar voor het eerst op Sziget live zien spelen en het was meteen de beste liveshow die ik dit jaar gezien heb. Het is freaky, nasty, gestoord maar echt fantastisch."

Frank: "Anderson .Paak is de man die het helemaal is op dit moment in de hip-hop en pop wereld. Hij rapt, hij zingt, hij schrijft, hij produceert en tijdens live show klimt -ie ook nog eens achter het drumstel. Sensatie van 2016"

Maar dit zijn niet de enige acts die ze gaan bekijken op Lowlands. In de Festivaldagboek-app hebben ze aangegeven waar ze allemaal naar toe gaan, kijk hieronder maar. Gebruik jij het festivaldagboek nog niet? Met de app ontdek en verzamel je het beste van jouw festivalzomer. Bekijk hier hoe hij werkt of download de app hier.

Ster advertentie
Ster advertentie