Lowlands

Nieuw op Lowlands: 3 On Stage

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw op Lowlands: 3 On Stage
Voor 3 On Stage verzorgt een aantal artiesten intieme en exclusieve sessies op Lowlands. Maar wat is dat dan... 3 On Stage?
3FM, Nederland 3, de VPRO en 3VOOR12 slaan de handen ineen voor een aantal kleine en bijzonder exclusieve concerten. In de wandelgangen worden Moke, Kyteman, Jack Peñate, Bertolf, De Staat en Dio & The Madd getipt als artiesten die het 3 On stage podium zullen beklimmen.

Vrijdag:

Wat was het intiem: de sessies op 3 on stage. Maar het waren er ook heel veel. Een lucky few mochten op vrijdag genieten van:

Moke
Roosbeef
Zwart Licht
Delain
Selah Sue
en Elle Bandita

Zaterdag en zondag staat het 3 on stage ook helemaal volgepland. En weer is het een verrassing wie ons deelgenoot gaan maken van een intieme kant.

Tickets?

De kaarten voor deze concerten kun je natuurlijk niet gewoon kopen, dat zou te banaal zijn. Een deel van de kaarten kun je winnen door naar 3FM te luisteren, het andere deel wordt weggegeven op Lowlands zelf.

Spannend

Als je een ticket hebt veroverd, houden we het spannend. Dat het een superconcert gaat worden, staat vast. Maar wie treedt wanneer op? Dát blijft een verrassing… tot het laatste moment.

Ster advertentie
Ster advertentie