Lowlands

Kendrick Lamar op Lowlands 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Kendrick Lamar op Lowlands 2015

In de week dat Kendrick Lamar de 3FM Megahit te pakken heeft, wordt ook bekend dat hij op Lowlands 2015 staat!

Rapper Kendrick Lamar heeft in de week van 27 april de 3FM Megahit te pakken met de track 'King Kunta'. Een extra fijne verrassing dus dat hij nu ook bevestigd is voor Lowlands 2015!

De jonge Kendrick

Als jonge gozer zag Kendrick Lamar hoe Dr. Dre de videoclip van 'California Love' opnam in zijn straat. Vanaf dat moment wist Kendrick het zeker: hij wil ook rapper worden. Op zijn zestiende bracht hij zijn eerste mixtape uit en tot en met 2010 volgden er nog velen. Ondertussen werkte Kendrick steeds meer samen met zijn grote idool Dr. Dre, waaronder op de track 'The Recipe'.

King Kunta

Inmiddels is Kendrick Lamar niet meer weg te denken uit de hiphop industrie. Naast rauwe nummers over geboortestad Compton maakt Kendrick ook tracks die een breder publiek aanspreken, zoals de tracks 'I', 'Swimming Pools (Drank), 'B*tch Don't Kill My Vibe' en de huidige 3FM Megahit: 'King Kunta'.

Meer namen

De line-up van Lowlands 2015 is om je vingers bij af te likken! Eerder werden Paolo Nutini en Tove Lo al bevestigd voor het festival in Biddinghuizen. En ook Mark Ronson, Underworld, Years & Years, Kodaline, James Bay en De Jeugd van Tegenwoordig reizen in augustus af naar de polder. Check hier alles over Lowlands 2015.

Ster advertentie
Ster advertentie