Lowlands

Michiel gaat Giglocken op Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel gaat Giglocken op Lowlands

Lowlands heeft zoveel te bieden, dat je in the end niet meer weet welke concerten je bezocht hebt. Michiel wel, dankzij Giglocker.

Je bezoekt in een gemiddeld Lowlandsweekend een concert of, pak 'm beet, twintig? Je raakt de tel snel kwijt en ook vergeet je misschien op lange termijn wel hoe het optreden was en wat je ervan vond. En je kunt maar moeilijk van ieder optreden een concertkaartje bewaren, want dat is er niet.

Giglocker to the rescue

Michiel Veenstra heeft hiervoor de hulp ingeschakeld van Giglocker. Met deze app op je telefoon sla je al je bezochte concerten op binnen je Giglocker profiel en kun je een review, foto's en een rating toevoegen. Zo weet hij maandag weer wat hij dit weekend allemaal heeft uitgevreten en of hij het naar zijn zin heeft gehad!

Lock jouw Gigs op Lowlands

Hoe meer mensen hun ervaringen delen, hoe beter het beeld van het concert online wordt. Je kunt op Lowlands ook jouw gigs locken. Na afloop zie je op 3fm.nl/lowlands alle bezochte gigs terug in een overzicht:

>> Alle gigs op lowlands op een rij
>> Download de gratis app via de appstore.


Installeer Giglocker op je telefoon en login met je facebook of twitter account. Vanaf nu kun je zien welke gigs er bij jou in de buurt zijn. Sta je bijvoorbeeld in de Alpha tent, dan zie je in je giglock lijst wat daar nu en straks speelt. Lock de gig in je app en deze verschijnt in jouw persoonlijke giglock-lijst. Daarna kun je de foto’s die je gemaakt hebt toevoegen en schrijven wat je er van vond.

Winnen met locken

Met elke lock die je doet maak je kans op de nieuwe CD, een posterpakket of een exclusief boek van de artiest! Alle locks worden verzameld in een database en na Lowlands worden er een aantal winnaars uitgekozen. Hoe meer artiesten je lockt, hoe meer kans je maakt op prijzen! Wie weet heb jij straks het gloednieuwe dubbelalbum van Triggerfinger bij je thuis liggen!

Met locks van de volgende artiesten maak je kans op prijzen:

Vrijdag 17 augustus
Zaterdag 18 augustus
Zondag 19 augustus
The Black Keys Of Monsters And Men Moss
Go Back To The Zoo Spinvis The Shins
The Gaslight Anthem The Kik Foo Fighters
Ben Howard Triggerfinger Miike Snow
Example Kasabian
Feist
Ster advertentie
Ster advertentie