Lowlands

Lights live bij Giel op Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Lights live bij Giel op Lowlands

Vrijdagmorgen was Giel op Lowlands en de Canadese Lights kwam gezellig langs terwijl Fresku verslag deed vanaf het festivalterrein.

Dat Giel op Lowlands stond, had niet tot gevolg dat er geen muzikale gast aanwezig is. Sterker nog, met zoveel artiesten op zo'n klein oppervlak bij elkaar was het nog nooit zo makkelijk om een muzikale gast te strikken.

Lights live bij Giel

De Canadese Valerie Anne Poxleitner beter bekend onder haar artiestennaam Lights kwam vrijdagmorgen in de 3FM studio op het Lowlands terrein optreden. Lights maakt electropop, maar bij Giel ging ze voor een akoestische set. Naast een fraGiele uitvoering van haar single 'Toes' speelde ze ook nog een mooie cover! Ze deed 'We Found Love', de dancehit van Calvin Harris ft. Rihanna, maar dan in een gestripte versie.

Lights akoestisch

Lights fraGiel was alles behalve een straf en Giel suggereerde dan ook dat ze dat vaker zou moeten doen. Waarop de zangeres haar nieuws niet langer voor zich kon houden; er komt ook meer Lights akoestisch, een heel album zelfs! Ze is van plan om een akoestische versie van haar recente album Siberia te maken.

Zaterdag 18 augustus speelt Lights om 21.00 uur in de Charlie op Lowlands.

Lights - 'Toes'

Lights covert Rihanna

Giels Lowlandsverslaggever Fresku

Rapper Fresku kwam vrijdagmorgen ook langs bij Giel. Later die dag betreedt Fresku het Lowlands-podium en een betere plek om warm te draaien dan bij Giel is er natuurlijk niet! Maarrrr Fresku ging zich die morgen niet wagen aan een Rap, hij was Giels persoonlijke verslaggever op het veld!

>> Check hier de beelden van Fresku die alle campinggasten uit hun tent jaagt

Fresku - 'Twijfel'

Luister vrijdag 18 augustus tussen 06:00 en 10:00 uur naar Lights en Fresku live bij Giel.

Ster advertentie
Ster advertentie