Lowlands

Great Minds breken de 3 On Stage container af

  1. Nieuwschevron right
  2. Great Minds breken de 3 On Stage container af

De hiphoppers van Great Minds maakten er zaterdag al een feestje van in de Bravo, maar wisten het wisten het later op de dag wel heel bont te maken in de 3 On Stage container. Sticks, Winne, Jiggy Dje en Dokter Moon lieten zich daarbij ook nog eens vergezellen door Kleine Viezerik.

Great Minds think alike. Dat is precies de reden waarom Sticks, Winne, Jiggy Dje en Dokter Moon besloten samen een plaat op te gaan nemen. Die werd buitengewoon goed ontvangen en dus waren de verwachtingen hooggespannen voor hun optreden op Lowlands.

Great Minds, great performance

Het was het feest waar iedereen op gehoopt had; een optreden waarin puur vakmanschap en onbevangen energie voor een dampende hiphopshow zorgde. Van die show gaven ze in de 3 On Stage container al een puik voorproefje.

>> Check alle 3 On Stage sessies

Foto's Great Minds op Lowlands 2013

Kijk Great Minds op Lowlands terug

3voor12 was aanwezig bij het optreden van Great Minds in de Bravo en deed verslag: "De volle Bravo wuift met één hand mee met Great Minds, terwijl op de achtergrond beelden voorbijtrekken uit een grijs en rijk verleden van tekstdichter Winne, Jiggy Djé en Sticks. Het is de opmaat naar vijf kwartier NL-hiphopgeschiedenis en een portie machtsvertoon."

>> Lees het hele verslag van 3voor12
>> Kijk Great Minds op Lowlands terug

Ster advertentie
Ster advertentie