Lowlands

The Best Of Lowlands 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. The Best Of Lowlands 2014

Unaniem een belachelijk groot succes! Lowlands 2014 zit er bijna op en we kunnen langzaam maar zeker gaan terugblikken. Wat gebeurde er allemaal? Nou, dit...

Het was gewoon mooi! Misschien kouder dan we de laatste jaren gewend waren, maar dat was allemaal zo erg niet. En die meters regen die voorspeld waren, vielen ook dik mee. We kunnen Lowlands 2014 traditiegetrouw, met aan hysterisch grenzend enthousiasme, afsluiten. Dit waren de mooiste momenten die we met 3FM hebben vastgelegd.

>> Alle verslagen online door 3FM.nl

Drie dagen hoogtepunten op de radio

Om 16.00 uur op vrijdagmiddag begon het, zondag diep in de nacht hield het op: 3FM zond urenlang uit vanuit Biddinghuizen. In de mobiele studio en op het veld deden we verslag op de radio. Bijvoorbeeld de grappen van Arjen Lubach en Jordi van de Bovenkamp, Frank die vis fileert, interview met Kaiser Chiefs of een goed gesprek met Stromae. It all happened.

Alle hoogtepunten in audio kun je terugluisteren.

>> Beluister alle audiohighlights van 3FM op Lowlands 2014

Bakken vette foto's

Drie pro's met een camera gingen het hele weekend vol aan de bak om het festival zo goed en mooi mogelijk vast te leggen in foto's. Ben Houdijk, Bullet-Ray van Olphen en Hans-Peter van Velthoven leverden gigabytes aan vette foto's aan. Haarscherp en spatzuiver!

>> Bekijk alle foto's van 3FM op Lowlands 2014

Check alle video's

Niet alleen radio, niet alleen fotocamera's, ook video! Van bijdrages van het veld tot verslag van het ontbijtconcert tot exclusieve sessies in de 3FM-studio... Check alles op de videopagina.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Check alle video's van 3FM op Lowlands 2014

3 On Stage op Lowlands 2014

Ook stond de 3 On Stage-container er weer. De ene na de andere act bouwde op voor een intieme sessie waar the happy few met hun neusjes bovenop konden staan. Was je niet zo gelukkig? Dan kun je die sessies nog terugkijken bij 3 On Stage op de site!

>> Alle sessies uit de 3 On Stage-container

3VOOR12 pakte uit

De VPRO-collegae gingen los op Lowlands. Met fotoverslagen, tweets, grappige berichtjes en kritische noten werd het festival de wijde wereld ingestuurd. Check het allemaal op de 3VOOR12-site.

>> 3VOOR12 deed vakkundig verslag van Lowlands

Lowlands op Nederland 3

Eric Corton en Roosmarijn Reijmer deden voor de VPRO verslag op Nederland 3. Met interviews en livetracks kon je thuis vanuit je luie stoel doen alsof je in Biddinghuizen was.

Uitzending zaterdag

-->

Jouw Top 3?

En dat was 'm! We hebben met 3FM je zo goed mogelijk het festival te laten meemaken. Vond je het wat? Laat ons dan weten wat jouw Top 3 was!

>> Wat was jouw Lowlands Top 3?

Ster advertentie
Ster advertentie